- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz
®abstract® #72926 üzenetére
Hidd el, hónapok óta szemezgetek vele. Rendszeres Gearbest vásárló vagyok, de egyszerűen nem ugrik be egy olyan ajánlat, amire azt mondanám, hogy okés, ezt most meg kell vennem.
air: Semmi olyat nem tudok hirtelen, amire ne lenne elég nekem.
-
Vertigo18
addikt
Üdv!
EZ a tablet megérheti? Régóta szeretnék egyet (el kellene lőnöm 80 dodót Paypalról), de egyszerűen nem találok NORMÁLIS áron (értsd: 30k) normális tabletet. Ez viszont Eu stock, tehát nem jönne rá "többletköltség" sem a vámon...
Sajnos nem találok sosem jót, már egy ideje szemezgetek ezzel, de "természetesen" nem akar stockon lenni...
-
Vertigo18
addikt
Srácok, segítség kellene!
Vettem egy Tabletet a fiamnak, valami Wink csoda, és egy csomó alkalmazás, amit nagy nehezen ráhúzok, az leáll. Egy egyszerű példa: nem tudom használni a Play alkalmazást, mert amint rákattintok, az leáll!
Tud valaki segíteni? Mert ez így érdekes karácsonyi ajándék lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Windows 11
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen házat vegyek?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest