Új hozzászólás Aktív témák

• Ittan

csendes tag

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni tőletek. Egy tabletre lenne szükségem de kicsit más felhasználási körbe mint az átlag. Egy növény nyilvántartó program futna rajta egy nemesítési program részeként. A progi miatt android az alap. Én 8 coll-ra gondoltam mert ott már az adatbevitel talán nem problémás. Mivel fotókat is kell készíteni ráadásul nem is keveset ezért egy jobb hátoldali kamera kellene. Nem szükséges, hogy brutál felbontású legyen és ahogy néztem itt nem is nagyon vannak csak napközben átlagos körülmények között normálisan működő autofokusszal csináljon elfogadható minél színhelyesebb képeket. A háttértár legyen minél nagyobb 16 vagy 32 gb és legyen bővíthető természetesen minél nagyobbra. Jó volna ha a kijelző napsütésben is olvasható lenne. Nem kell szuperfelbontás meg csilivili csak olvasható legyen tűző napon is. Jó volna ha minél nagyobb lenne az aksi mert 2-4 óra működés nem túl sok (ez alatt készülne kb. 500 kép és némi szöveg és adatbevitel). A GPS nem érdekes de a minél szélesebb adatátviteli lehetőség az előny a wifi azért pl kellene.
    Ja és a legfontosabb: low budget van, szóval alma és barátai erősen kizárva. A plafon max 60 ezer de nem törne össze ha 4-essel kezdődne az ára :D

Előre is köszönöm a segítséget:
    István

Új hozzászólás Aktív témák