Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
[CS]Blade2 #60071 üzenetére
vegyél olyat amiben van 1 GB ram, 4 magos proci, kijelző 1024×600, és aktuálisan a legolcsóbb. pl ez a Concorde Tab Ray 20-ért
esetleg kétmagos intelt vehetsz még, ha az a spéci program ami kell a Vivarohoz elfut Intel rendszeren.én még NEM láttam jó tablet tartót kocsiba elérhető áron ami fennt is maradt volna a szélvédőn.
amit én vettem 3000-ért az egy kalap szar. namost lehet hogy az 5-8000 Ft-os fennt maradna, de nem hiszem hogy a tablet árának harmadát tartóra akarod költeniViszont pl 30-ért kapsz full európa térképes navigációval együtt pl egy kicsit jobb masinát is (térkép nélkül is van ez kb 25-ért.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest