- ASUS Vivobook Snapdragonnal: talán egy új korszak kezdete!
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TV antenna és jelerősítés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Sziasztok! Újra én vagyok, ugye a G pad 8.3 mondtátok, de azt 73k-ért tudnám venni 2 év garanciával, VISZONT Samsung Galaxy Tab 8.4 vehetnék 84-ért (igaz, 1 év garanciával) ha jól tudon a Samsung Little-Big magos?! (Cortex A9 4x1,9Ghz., Cortex A7 4x1,xGhz) emelett szólna az Amoled, a 1600x2500, és a 3gb ram meg a??? Proci??? , De ellene: Eddig samsungokal mindig befürödtem, és csak 1 év a garancia a tabra
Szóval kérem szíves segítségeteke újra t
Köszi szépen!
Szrk.: továbbra is Játék és Full HD film nézzésre kell egy tab ami minden nap nyüstőlve lenne ezért fontos a megbízhatóság!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest