Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mini-ITX
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brain75
senior tag
válasz
4marul4 #5690 üzenetére
Multi kártya olvasó volt, de nem próbáltam CF kártyával mert az nincs itthon sajna.
Amúgy meg semmit sem kell állítani a tableten, de csak a saját file browserével lehet tallózni az USB eszközöket.Hapedig valaki akar venni OTG kábelt akkor kifejezetten így kell keresni hogy mini USB OTG kábel.
Nincs szükség semmi trükkre csak egy működő OTG kábelre.
Nekem is voltak problémáim pl. számítógép és az Xpad összekapcsolásával, de miután felismerte HTC Hero-nak utána letöröltem az eszközök közül és újra detktálásnál más USB mass storage-nek ismerte fel. Innentől kezdve simán láttam a belső 4GB-os tárhelyet és írni is tudtam rá.
Szóval nekem idáig minden működött a külső 3G modem kivételével, de az is csak azért nem ment még mert nem tudtam kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bezámítás! Fujitsu Lifebook A3510 notebook - i3 1005G1 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD WIN11
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest