Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
foxi69
tag
válasz
Brain75
üzenetére
Örülök neki, használd egészséggel.
Ezek szerint elképzelhető, hogy az én mini USB OTG adapterem nem jó (mondjuk kipróbálni nem tudom, így vakon elhiszem). Akkor visszatértem az alapproblémámhoz, hogy honnan tudok ilyet Mo-on beszerezni, ami tuti működik is?Engem mondjuk egyre jobban zavar ezek után, hogy egy 1,10 USD/db áron postaköltséggel beszerezhető tartozék hiányában a gép nem használható teljes értékűként.
Kb. most így értékelnék 5-ös skálán:
Wayteq XPAD 70 - 4,5
Wayteq support - 1,5 (korábbi e-mailes érdeklődésemre legalább válaszoltak, bár a megoldáshoz való közelítés 0).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vicces képek
- TCL LCD és LED TV-k
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Borderlands 4
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Tab M11 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ezek szerint elképzelhető, hogy az én mini USB OTG adapterem nem jó (mondjuk kipróbálni nem tudom, így vakon elhiszem). Akkor visszatértem az alapproblémámhoz, hogy honnan tudok ilyet Mo-on beszerezni, ami tuti működik is?
Dr.NX