Hirdetés
- Dell notebook topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel alaplapok 2025: B, H vagy Z chipsetet válassz?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymus89
addikt
válasz
csendes #54363 üzenetére
Ahogy z0d1AK is írta "Egyébként én egy Koobe legolcsóbb (25 ezres) tabletben cseréltettem kijelzőt a múlt héten, ott tényleg csak a kijelző volt rossz, azt kellett cserélni. Az bruttó 10 ezer volt."
Nekem is ennyit írtak az ügyfélszolgálattól, ennyit meg sosem ért meg tekintve a 14k-s árára. Az a baj, hogy érintőrepedt sima S7 Easy-t sehol nem találok donornak.
Ja igen akkor leírom a konkrétumot (hogy meglegyen az utókornak) a Koobe szerviz mennyiért cserélné:
"Koobe S7 Easy tablet kijelző csere ára: 9 990.-
Koobe S7 Easy plus-ban 13 990.- be kerül a kijelző csere." - gondolom dual plusra értette a hölgy kollega
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- 2db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest