Hirdetés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
leeann
csendes tag
Jó reggelt mindenkinek!
Tsebacsi!
Tegnap nagyon alaposan körüljártam a Transformert, és végül amellett döntöttem.
Azaz, amellett döntenék.. Csakhogy! Nem kevés tesztben olvastam azt, amit a te tolladból is: időnként elfelejti érzékelni a billentyűzetet, ezt orvosolni a gép ki- és behelyezésével, de esetenként csak reboottal(!) lehet! Az AnandTech kritikájában leírták, hogy szoftver problémára gyanakodnak, de amíg ez nem biztos és ez nincs foltozva, addig nem merem megkockáztatni.Rakal!
Köszönöm az ajánlást, de a Galaxy Tab számomra éppen a kicsinysége miatt nem opció. Én kényelmesen szeretném őket gépelésre használni, ezért is kerestem 10 colos vagy annál nagyobb gépeket.LeeAnn
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ ASTRO A50 5th Gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX