- OLED monitor topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pantok
aktív tag
Pofás az az új Dropad, látszólag kijavították a legnagyobb problémáimat elődjével, miszerint:
1. iphone stilus, 2. szar hátlap, 3. apró elcsúszás a képarányban.Ha az elsőm is ilyen lett volna nem adtam volna tovább rajta.
Bár céljaimnak a 800x480-as felbontás még így se felelne meg de ha valahol kapható lesz 200~ért eltudom képzelni hogy megint amolyan kínai bestbuy lesz és megkapja azt a user-támogatást amít az elődje.Én kipróbálhattam az archos 70-et és a dropad a8-at is és már azok között is nehéz lenne eldönteni hogy melyiket választanám, ezek közül én elöbb vinném ezt ha az említett user support felbukkanna hozzá.
(említett archos mellesleg hamar ment is vissza a boltba valami gyökér firmware hiba miatt ami minden fw-n előjött)Edit:
GPS Yes, built in
Bluetooth Yes, built inUhh ha ez igaz ez nem kicsit ráver az árkategóriájában levőkre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- OLED monitor topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Bittorrent topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest