Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Tehát erősebb a cpu, ezzel gondolom azért többet is eszik. Azért nekem az akuidő se mind1, de nem használtam még androidot, nem tudom mennyit számít a cpu. 15k-ért hozhatsz nekem egy alcort
, eddig csak használhatatlanabbakat találtam 40k fölött..sajnos. Ami meg már tényleg használható lenne az jóval drágább. Talán a wayteq lesz majd a kivétel.z0d1AK: Hát paaszolom. Az "én boltomban" sztem nem tartanak benn, a webshop listájuk nagyker klón mint sok másnak. ha meg nagykerszinten kiskerre vetítve 35k az ár akkor mindenütt akörül kéne lennie Esetleg a drágább helyeken van is a boltban és ők még drágábban vették, ami nézve a januári 50k-s árat igaz is lehet. Aztán nyilván nem akaródzik bukni rajta és várnak egy madárra..vagy nem tudom

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, eddig csak használhatatlanabbakat találtam 40k fölött..sajnos. Ami meg már tényleg használható lenne az jóval drágább. Talán a wayteq lesz majd a kivétel.
Dr.NX