- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
AVarice
tag
válasz
tjb007 #41604 üzenetére
Köszönöm a választ!
Mivel első tabletem lenne, nem igazán vagyok otthon a tablet játékok világában. Túlzott igényeim nincsenek, bár ha a World of Tanks megjelenne androidra, valószínű játszanék rajta néha tableten is.
Igazából az első mellet döntenék, de szétnéztem használt tabletek között és picivel magasabb árkategóriában már található igazán baráti gépek, mint például Asus MEMO Pad HD 7vagy NEXUS 7.Haveromnak NEXUS 7 van, az első generáció még Amerikából. Én is nyúztam néha és nem volt vele semmi gondom, mindent vitt szépen ahogy kell és a frissítések is elsőnek jelennek meg rá. Az Asus-ról hasonlókat olvastam.
-
AVarice
tag
válasz
tjb007 #41600 üzenetére
Sziasztok.
Első tablet beszerzése előtt állok. Az árkeret 30-35E, kettő vagy négy magos processzor, 1GB memória és IPS kijelző. A méret az ár miatt 7", a wifin kívül más vezeték nélküli kapcsolódási lehetőség nem nagyon izgat.
Filmezésre, némi játékra, pdf olvasásra, jegyzetelésre használnám.Én kettőt szemeltem ki:
WayteQ xTAB-70DCI
WayteQ XTAB-70QCIAz utóbbiban 4 magos a processzor. Csak pár véleményt olvastam eddig, miszerint nem teljes értékű ez a négy mag. Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban?
A másik kérdésem az lenne, hogy az akksi üzemideje szempontjából mennyire számít a magok száma?
Tudnátok tanácsot adni a vásárlással kapcsolatban? Esetleg más alternatíva?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- ELADÓ - SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest