- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Projektor topic
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisteeke
tag
válasz
simbazz #40690 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
akkor a myaudiot el is felejtettem.
az a gond, hogy a media marktból tudom csak megvenni, ajándék kártyám van, ezért oda vagyok kötve. Ha azt mondjátok, necces ebben az árfekvésben a 3G, akkor talán el is hagyható. Hisz ha az ember úton van, és kell a net a tabletre, végszükség esetén a mobil hotspotjával talán áthidalható lehet ez a kérdés. Akkor talán legyen egy erős vas, jó üzemidővel 3G nélkül. Nézegettem a mediaban, beszélgettem az eladó sráccal, és említett egy bluepanther nevü kütyüt, ami valami 49999 -ért 3G-s, szerinte bár egy egymagos gépről van szó, mégis gyors, megbízható. Vagy ugye ha 3G nélkül, akkor az assus, vagy a samu is szóba jöhet.Lehet, hogy nagyon láma kérdés, (biztos az) de mi a különbség az IPS és a PLS kijelző között? Nagy a különbség 7col esetén a képminőségben a 1280 x 800 és a 1024 x 600 pixel között?
Barátom a gugli, csak van, hogy néha nem értjük meg egymást! :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rendereken a Motorola Razr 60 Ultra
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- nVidia tulajok OFF topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 6 (2024) 11" 128GB Cellular 5G M2 Chip - Új, aktiválatlan, akár beszámítással
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Apple iPad Air 6 (2024) 13" 128GB - Újszerű, Apple garancia, akár beszámítással
- Ipad Pro 11 (4. generáció) 256 GB - Wi-Fi + Cellular (Telekom) + Apple Pencil
- Apple iPad 10 (2022) 256gb Cellular - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Amazon Kindle 10th gen (2020)
- Gigaset QV1030 tablet 2/16 GB 10.10" 2560 x 1600 IPS Nvidia Tegra 4 / Eladó
- Huawei T5 simkártyás táblagép eladó 4/64
- Hibátlan, karcmentes PocketBook 743K3 InkPad Color 3 Stormy Sea magyar e-book olvasó - 20 hó gari!
- Hibátlan, karcmentes Amazon Kindle 2024 - 16GB - e-book olvasó - 21 hó magyar bolti garival! -
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest