- VR topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
LacBp
tag
Sziasztok!
nem tudjátok véletlenül, hogy a márkásabb tabletek hátulján lévő külsős GPS antenna csatlakozónak mi a neve? MMCX vagy MCX vagy valami egészen más? Szeretnék venni...
köszi!
-
LacBp
tag
Van itt valaki, aki ROM frissítésben otthon van? akár privátban lenne pár kérdésem.
KÖSZI!
-
LacBp
tag
Sziasztok!
Került hozzám egy MID tablet. legalább is első ránézésre. Kerestem a neten, de nem találtam pont olyan képet, mint ami nekem van.
Olyasmi int ez :de a kis gomb matt ezüst, kerek alakú, és egy óra járással ellentétes irányba mutató nyíl van rajta 10 órától 2 óra felé.
A problémám az vele, hogy megnyomom a bekapcs gombot. Utána megjelenik egy földgömb, majd egy zöld Android felirat, ahol az "a" betű a "droid "hasában" van. a felirat alatt a képernyőn végig futó 3 sávos zöld csík . 4 fényes ponttal. Aztán bejön az ezüstös android felirat
amin "futkos a fény" és más nem történik. Néha mintha villanna egyet, de folytatja tovább. Mintha valami rossz ciklusba került volna bele.
10mp -es kikapcsolás után is magától elindul. Kikapcsolni nem lehet, csak ha lemerül.A 10mp kikapcs, majd volume up down egyszerre nyomás és bekapcs -ra kiad egy menüt.
1> erase user data partition
2> enter adfu
3> upgrade firmware from sdcard
4> exit menuaz elsőt próbáltam, semmi változás... Az sdkártyás módszert kipróbálnám, de ahhoz tudni kellene, hogy milyen típus, és mit tegyek a kártyára , és hogyan
Valaki tud egy picit segíteni?
Köszönöm!
ui: elnézést hogy ilyen "óvodás" módon írtam le az elejét, de szerintem így érthető.
-
LacBp
tag
válasz
paolinho #40316 üzenetére
Ha az , akkor nem rossz ajánlat!
Kár hogy csak 1 magos!
Szerintetek usb -s bluetooth modult lehet csatlakoztatni bt nélküli tabhoz?
Van egy BT -s gps -em régről, és így ha más nem, lehetne navigációra használni...MÁS.
Pár napja írta, hogy van egy MID -SEL 7 colos tabom, ami nem indult, csak usb -s adatkábelről. Akkut megmérve jó volt, úgy nézett ki, mint ami töltődik is. A droid azt írta, akku feltöltve. de miután lekötöttem, megterheltem, kiderült, hogy halott az akki. Hozzáaplikáltam egy notebook akkucellát, utána már szépen működik. Szóval egy 1 éves tabnak már lehet halott az akkuja...
-
LacBp
tag
Sziasztok! van egy MID tabletem. Van egy kis gond vele. Ha töltőre dugom (usb-s) akkor egy pillanatra felvillan a piros akkumulátor ikon, majd a kis droid, és onnantól kezdve semmit nem hajlandó csinálni. Viszont (véletlenségből próbáltam) ha egy Nokia adatkábellel usb-n keresztül a géphez csatolom,akkor elindul a droid, és fut rendesen. amíg ki nem húzom az usb ből. Mintha halott lenne az akku. De azt mértem, van benne 3,7V ésazt is írja, hogy feltöltve 100% ig. Így került hozzám , sajnos mást nem tudok róla.. Van valakinek valami tippe rá, hogy mi baja van?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- VR topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Béta iOS-t használók topikja
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest