- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ZS3NI
őstag
-
törölt tag
válasz
fpatrik17 #40366 üzenetére
Hát fogalmam sincs ezt hol láttad?
egyébként még nem érkezett meg pénteken rendeltem
amúgy igen ugyanaz mint a csuvi csak 1 giga rammal meg 5500mah akksival bár ez ráírva nincs sztem cask 1 kb. érték az üzemidő alapján.
(#40362) tjb007 nagy dilemma is volt h melyiket vegyük, végülis barátnőmé lesz neki meg nemtetszett a csuvi feliratilletve a kamera jobb az icoo fattyban úgyhogy az lett végül
(jaa és a doboza is szebb... nők..
)
szerk.: jaa látom már az xda-n lett a teszteredmény 11 óra, hmm tényleg elég komoly
-
Tin
veterán
válasz
fpatrik17 #37342 üzenetére
2 dolgot nézz meg, mert a többi biztosan szoftveres és javítani fogják.
1. fényerő
2. az érintőképernyő érzékenységeez a két olyan dolog van, amivel gond lehet, illetve ízlés dolga. van akit a fényerő nem zavar (engem sem), és van aki egyébként is erősebben nyomkodja, és ezért nem zavarja. ráadásul fólia nélkül más a helyzet.
-
Tin
veterán
válasz
fpatrik17 #37335 üzenetére
az aksi élettartamot csak becsülni tudtam, mivel a bekapcsolás óta eltelt idők számlálója sokszor resetelte magát újraindítás után, még 50% akkuidőnél is, ami szerintem szoftveres hiba. így csak megbecsülni tudtam a szakaszokból, ez alapján 6-7 órát mondanék közepes-teljes fényerő között állítgatva, átlagos használattal, netezéssel, wifivel. hogy ilyen körülmények között hogy működne, sajnos nem tudom, ezzel meg kellene várnod a hivatalos review-kat. érzésre nem szar az aksija, és 8 óra standby bekapcsolt wifivel csak 2%-ot fogyasztott.
a fényerejét pedig írtam, hogy gyengécske. napon szinte láthatatlan, napos árnyékban max-ra kell venni, szobában pedig 50% körüli a jó. a korábbi galaxy tab 7+-hoz képest legalább 30%-al gyengébb a max fényereje.
-
válasz
fpatrik17 #37205 üzenetére
Legyel turelmes,es ne csak az itthoni oldalakat bujd hanem a kintieket is, de nem is a teszt lenne a lenyeg hanem a felhasznalok velemenye a forumokon, kb 1 honapot adj hogy kideruljon nincs e valami komoly baja, es ha minden oke akkkr ne habozz. Vagy ha mar itthon is kaphato akkor netes rendeles es remenykedni ha valami tipus hiba van eljon es akkor vissza az eladonak. Ilyen hamar sose csapj le egy termekre, adj idot az infoknak.
-
Tin
veterán
válasz
fpatrik17 #37120 üzenetére
1. még csak töltöm felfelé, majd a napokban kiderül mit bír
2. kijelző felbontásra ugyanaz, jövő héten tudom összenézni a kettőt
3. fényerő szintén, de a galaxy tab 7+hoz képest gyengébb, azon a max az jó erős@CHIPman: lehet. de egy másik usb kábellel töltöm (a töltője külön fejes), lehet az is, vagy bekapcsolt állapotban így tölti a készülék, vagy csak azért, mert első töltés. idővel kiderül.
-
Dreadloord
senior tag
válasz
fpatrik17 #37073 üzenetére
Specifikáció alapján elveri az ipad minit, és 40%-al olcsóbb, és az Acer nem noname "szégyellni való" kínai márka(itthoni szemlélettel).
Remélem Youtubon mihamarabb lesz összehasonlító teszt kettejükről, azon jót röhögtem, amikor a chuwi v88 feleannyi idő alatt hozta be a honlapokat, mint a mini, remélem ez is odaver neki, mert akkor lehet majd piszkálni a sok apple fant, h figy de jóó tableted van, hozzuk már be ugyanazt a weblapot, érdekelne mennyivel gyorsabba a géped... Gonosz kacaj
-
Dreadloord
senior tag
válasz
fpatrik17 #37071 üzenetére
Hmm kint is átszámítva 55.000 Forintba kerül, nagyon jó hír, hogy a szokásos 50% felár helyett, hivatalos garival, akár 0% THM részletre mindössze +10%-os árral elhozható itthon.
Ha a tesztek alapján korrekt lesz, lehet erre fogok benevezni.( Chuwi v88 ebay-es beszerzésétől még mindig félek, ez elvileg majdnem hozza azt a szintet, nem?
)
-
Prof
addikt
válasz
fpatrik17 #37031 üzenetére
Dehogy tudom általában 1-2 évre előre gondolkodom, mire a piac utoléri az igényeimet feature/ár/érték arányban akkor vásárolok és amit így vezsek addig használom boldogan míg el nem kopik
Ergo még mindig nincs olyan tablet, amit megvennék.
Persze a mostani 12 ezres Concorde tab-ot nem hagyhattam ki, vmi kell azért kell olvasgatni néha
Eleve fényes képernyő gyűlölő vagyok mióta kijöttek notikban. (meg fényes csillogó lakkozott felület gyülölő)Én mióta láttam egyik nagyfőnök IPad-ját matt fóliával azóta fel sem merült, hogy ne olyan tabletem legyen majd amire jó Ipad fólia. (sajnos basznak máshoz matt fóliát gyártani, mondván az aki nem Applet- vesz nem lehet igényes
(Concorde tabhoz hónapokig hirdettem senki se tudott pedig sima 16:9 7" százmillió ilyen méretű tab van.)
Vennék én Apple-t ha nem érezném azt, hogy eladnak nekem egy 7-es BMW-t aminél megszabják hol ülhetek merre mehetek, kinél tankolhatok, mit rakhatok a csomagtartóba és milyen PH-jú vízzel moshatom le és mindezt 50%-al drágábban, mint a Mercedes nyújtja.
A filléres flash memória/párdolláros 3g modem eladását 100-szoros áron meg nem mellesleg egyenesen etikátlannak tartom a Cupertino-i elektronikus pénznyomdászok részéről. -
-
Prof
addikt
válasz
fpatrik17 #37014 üzenetére
Pontosan erről van szó amit mondasz.
A kínaiakkal az bajom mindegyiket IR "inside room/residency" Wifi-vel látják el. Szétcseszik a fémhátlappal a wifi vételt, esélyed nincs kinti public wifiken nyomulni az utcán stb, max csigasebességel ha valaki brutál antennával szórja -
-
Crytek
nagyúr
válasz
fpatrik17 #36460 üzenetére
Lehet nem várom meg a véleményeket megrendelem mert a Cubom hulladék! Annál rosszabb tablet nem létezhet! Pandawill meg kiny**hatja hogy a visszaküldött géppel nem csináltak semmit
Videok amiket néztem róla ott nem látok gondot. Majd keresek valami fórumot mert az az igazi ott hibákat hátha írnak!
Cubenál is sajnos csak hibákat írtak de gondoltam csak nem lesz ennyire rossz és tessék szinte semmit nem ér!
-
-
LámaZ
addikt
válasz
fpatrik17 #30755 üzenetére
"10"-os minimum kétmagos 1 giga RAM-os gép, mennyire képes kiváltani egy Netbookot?"
Kiváltja."Mindenféleképpen büllentyűzetes tokkal használná, és Office-os dolgokat futtat legtöbbet"
Sokat írkálni nem jó. Az ember hamar leszokik a külső billentyűzetről, hacsak nem asztalnál ül.", netezget, blogot ír, sorozatokat néz, torrentezik,"
Okés." esetleg képek vágása, szerkesztése."
Felejtős. -
tjb007
nagyúr
válasz
fpatrik17 #13914 üzenetére
Kb. semennyire.
(#13919) Sanzaa
Úgy van a méret, hogy megveszed és imádkozol, hogy passzoljon bele
A viccet félretéve a 7 colos tablet tokok általában az összes 16:9/16:10 -es tablethez jók, amiknél gond van azok a 4:3 -as modellek, azoknál már ennyire nem egyszerű a dolog.
A legtöbb tok kampói állíthatók de vannak amik fixek. -
tjb007
nagyúr
válasz
fpatrik17 #13629 üzenetére
Az S7 még nem jelent meg, a tesztre még várni kell.
Ramos akkuidő ügyben megint csak az a válasz mint az előbb, friss még, a tesztekre várni kell (már ha egyáltalán lesz és abban kitérnek az üzemidőre)."Micro USB-s bloetooth stick nincsen?"
Még nincs, állítólag lesz a ConCorde -nak, hogy mikor azt ne kérdezd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest