- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyde
aktív tag
Sikerült eladni a régi telefonom+tabletem úgyhogy eljött az ideje az új vásárlásának a napokban.
Az igények:
- 7-10" között
- IPS kijelző
- Legalább 2 magos proci
- min 1024x felbontás
Amire használva lesz: olvasás,filmnézés,netezés,facebook. /játék nem igazán fontos/
Árban nem szánnék rá sokat, 20-25 körül lenne ideális, 35 a nagyon max hogyha azt mondjátok megéri annyival többet szánni rá, bár az igényeimet olcsóbb gép is kielégíti szerintem.
Jöhet Kínai cucc, csak megbízható oldalról rendelnék (nem ismerem ezeket az oldalakat honnan lehetne) , és ne 60 nap legyen a szállítás ha lehet.Ahogy visszaolvastam a fórumban az S1pro-t láttam (az ugye ips kijelzős?) és a chuwi v88s legtöbbet ajánlva. Esetleg más alternatíva illetve bolt ahonnan érdemes rendelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest