-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyde
aktív tag
Sikerült eladni a régi telefonom+tabletem úgyhogy eljött az ideje az új vásárlásának a napokban.
Az igények:
- 7-10" között
- IPS kijelző
- Legalább 2 magos proci
- min 1024x felbontás
Amire használva lesz: olvasás,filmnézés,netezés,facebook. /játék nem igazán fontos/
Árban nem szánnék rá sokat, 20-25 körül lenne ideális, 35 a nagyon max hogyha azt mondjátok megéri annyival többet szánni rá, bár az igényeimet olcsóbb gép is kielégíti szerintem.
Jöhet Kínai cucc, csak megbízható oldalról rendelnék (nem ismerem ezeket az oldalakat honnan lehetne) , és ne 60 nap legyen a szállítás ha lehet.Ahogy visszaolvastam a fórumban az S1pro-t láttam (az ugye ips kijelzős?) és a chuwi v88s legtöbbet ajánlva. Esetleg más alternatíva illetve bolt ahonnan érdemes rendelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam Deck
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Windows 11
- Tőzsde és gazdaság
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest