Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
christyna4
csendes tag
válasz
this is life #40667 üzenetére
igazából nem tudom, ez a Toshiba modell az Edigitálon 15 ezerrel több, mint a WayteQ. nekem ez lesz az első tabletem, nem hiszem, hogy zavarna a különbség... ha a teljesítménye jobb.
a retina kijelző tetszett a WayteQ-ben, de a saját fórumán azt írták, hogy 5 méter és 2 fal kiüti a Wi-Fi-jét... hát nem tudom, egy családi házban azért pár méter és fal van...akkor inkább nem kell retina
már komolyan kész vagyok, nem tudom mi lenne a jó döntés... ráadásul árban kb. 50-ről indultam és lassan elérem a Ipad árát is, ha abban lenne kártyolvasó és/ vagy usb, már egy percet sem gondolkodnék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ReMarkable 2 tablet újszerű, extrákkal!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Apple iPad Mini 6, Starlight, 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú + Pencil
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest