Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
1. Epson Stylus DX5050-es nyomtatóm van, csak USB-vel köthető. Hogy tudok közvetlenül a tabletről nyomtatni? (Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate; alkalmazást én csak wifi-shez találtam)
2. Olyan e-mailes alkalmazásra van szükségem, ami több mail címet is tud kezelni, de nem akar mindenhez hozzáférést. Mi az ajánlott?
3. Mi a Paint megfelelője Androidon?
4. Minden App szinte az összes adatomhoz hozzáfér. Miért tűnik az egész androidos app biznisz egy legális adathalászatnak?
-
dodopek
addikt
Sziasztok! Ennél tudtok jobb ajánlatot max 25e forintért? DPS Dual 7
Köszi!
-
tjb007
nagyúr
válasz
pelenka35 #40046 üzenetére
A BF4 majd csak október 29-én jelenik meg, addig pedig sok víz lefolyik még a Dunán.
Ez alatt azt értem, hogy 1-1,5 hónap múlva teljesen más lesz a kínálat. Lehet (sőt, szinte biztos), hogy azoknak az árán amiket most mondanék sokkal jobb modelleket fogsz kapsz 1 hónap múlva majd a pénzedért.
Azt tanácsolom, hogy ha nem sürgős, akkor várj még a vásárlással. -
pelenka35
őstag
-
Ateess
tag
Sziasztok!
Sajnos sikerült factory resettel törölnöm minden képet a tabletemről, olyanokat is, amik számomra nagyon fontosak voltak. Asus Memo Pad 10 Smart tabletem van, mass storage-ként nem tudom a géphez csatlakoztatni, így viszont semmilyen PC-s alkalmazással nem tudom a képeket visszamenteni. Találtam egy hexamob recovery appot a tabletre, amihez rootolnom kellene a tabot. Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem, hogy az app-ról van-e valakinek valami információja, hogy működik-e, illetve hogy ha root-olom a tabletet, akkor milyen módon tudom unrootolni (pl. egy rendszerfrissítés visszaállítja-e alapra, stb.). Ha esetleg tudtok más megoldást a képek visszaszerzésére, akkor nyitott vagyok bármire.
-
ZS3NI
őstag
Tudna valaki segíteni abban, hogy miképp lehet egy Cube U39GT-t Rootolni? RK3188 és 4.2.2 van rajta.
Van hozzá valami univerzális root program?
-
Jim-Y
veterán
Sziastok.
Esetleg van már olyan tablet, ami valamilyen szinten képes lenne kiváltani egy notebookot olyan értelemben, hogy rá lehet kötni egy projektort? Édesanyám a családi laptopról vetített a diákjainak eddig, lassan csereérett a lapos, de ha ezt meg lehet oldani egy tablettel, akkor lehet a helyére nem egy újabb notebookot vennénk, hanem egy tabletet. üdv
-
Dr. Romano
veterán
Megjott a Pipo gepem. Egyelore annyi kerdesem lenne hogy a wifi beallitasoknak van egy "tartsa bekapcsolva a wifit alvas kozben" menupont, amit hiaba teszek soha-ra a wifi ugyanugy be van kapcsola sleep modban. Szerintetek ez mitol lehet?
-
-
lean
aktív tag
Most lettem tulajdonosa Concorde Tab T10-nek, néhány órai nyomogatás után kedvezőek a tapasztalataim. Hozzá kell tennem, tabletem még nem volt, csak okos telefon, így az esetleges hiányosságokért elnézést kérek. Nos, a gép teljesítményét tekintve elégedett vagyok, bár még csak a böngészést néztem, illetve a pdf olvasást, nekem ez lesz az elsődleges felhasználás. Szóval elég gyors a gép, nincs különösebb akadás, a kijelző elég érzékeny néha túlságosan is. Nekem hasznos a billentyűzet, ilyen gépet is akartam. Sajnos az ékezeteket még nem tudtam elővarázsolni.
Ami feltűnt a chrome lassabb mint a beépített gyári böngésző, de még tűréshatáron belül van ez is. Ami fura nekem a Jelly Bean dolgai...A Xperia Ray-emen Gingerbread van, ott bármit ki tudok tenni parancsikonként az asztalra, itt egyenlőre ez kicsit rejtélyesebb, legalábbis számomra...no meg ha a böngésző egyik fülén ha pl elindítom a youtubot (pl zenehallgatás) és átváltok egy másik fülre akkor megáll a lejátszás...erre van valami megoldás?Beépített hangszórók csak csipogók, komolyabb fülessel (Audio Technica ATH-M50) tűrhető a gép hangminősége. Hangerő is van elegendő.
Filmet, játékot még nem teszteltem.
Ja pendrive-ot nem ismerte fel mint adathordozó. számítógéppel működik az adatkapcsolat.egyenlőre ennyi, mellékelek egy tesztet, akit érdekel:
-
Maximum1
őstag
Sziasztok!
Tabot vennék 20 ezer környékén.Pipot néztem ki 3 félét, esetleg valakinek volt tapasztalata valamelyikkel?
Melyik lenne jobb választás, filmnézés, viber, skype, kis netezés, főleg utazáshoz, ezért a fogyasztást előtérbe helyezem.
Pipo S1s
Pipo S3
Pipo S1 pro, ennél a gépnél most nem vagyok benne biztos hogy IPS a kijelző, mindenhol mást olvasok.
Ez már egy 4 magos gép, lehet a fogyasztásra is jó hatással van?Esetleg más alternatívát is meghallgatok.
Köszönöm.
-
Delta×
senior tag
Hello tudnátok segíteni tablet választásban ?
40-45-50 ezer forintom lenne rá ekörül szeretnék egy 2 gigás vagy 4 magos vagy a kettő kombinációját valami jó kis gépet venni!!
Amit kinéztem az a : PIPO U8 RK3188 lenne de nem ismerek semmi tablet márkát illetve azt h mit kell rajtuk nézni !!
Pár vásárlási tippet tudtok adni ? vagy konkrét termék ajánlatokat ? -
artiny
őstag
Ha eltudom adni a Concorde TAB Speed -t es +12 000 ft ért vennek egy jotalas alatt levo,ujszeru Asus Google Nexus 7 megérné szerintetek?
-
Dzsano
tag
Én megnézném ezt is (kb. ua. mint a Concorde Tab Novum):
Prestigio MultiPad 9.7 Ultra Duo 16GB (PMP5597D_RF_DUO)
[link]
Sajnos az e-betűs boltban elfogyott, de talán még kapsz máshol. Piros/feketében klassz.
A + elegáns tok és a 2 év gari miatt jobban megéri mint a Concorde.
Érdemes talán várni egy kicsit, mert napokon belül kijöhetnek az őszi modellek, 4 makkos procikkal, több memóriával. (és biztos, hogy drágábban)
-
ZS3NI
őstag
válasz
CHIPman #40023 üzenetére
Írtam róla egy cikket a logoutra, remélem hamarosan megjelenik.
Annyit meg kell mondjak nem a legjobb. Bár nekem ez az első normális tabom, így nincs sok összehasonlítási alapom. A lenovo a820 telefonom pár méterrel tovább bírja, ez pedig jelet veszít. A legdurvább amit néztem az 3 fal volt és kb 10 méter a routertől. Ott már gyengécske volt a jel.A kamera mellett ezt említettem meg mint negatívumot a cikkben.
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
A Cube U39GT WiFI-erősségéről tud valaki valamit mondani? -
melan
senior tag
Sziasztok!
Leredukáltam a korábbi listámat az alábbi háromra (hacsak nem ajánlotok még valamit):-BluePanther Voyager XL
-ConCorde Tab NOVUM
-ConCorde Tab T10Van e közöttük, amit kifejezetten nem ajánlotok, vagy épp igen?
-
Alcor Zest Q933r -rel van valakinek tapasztalata? Köszi előre is.
-
sagesz93
addikt
középsuli után vagyok még ott 2 éven.
Az első évet lenyomtam a concorde tab one-al + bill. tokkal. Itt a tanárok nem adnak semmit, viszont év végére ki kell dolgozni a tételeket(ebből néha csurran-cseppen 1-2 kész tétel).
A füzetből én biztos nem csinálok tételt, ezért volt jó ez a jegyzetelgetés. Meg közbe egy kis pasziánsz, asphalt, egyebek
Ez a 2-3 ezres egér még bőven belefér, böngészőben azért mégis jobb lesz úgy boldogulni mint tapival, azt a tanár is hamarabb kiszúrja -
-
sagesz93
addikt
válasz
tjb007 #40011 üzenetére
Jaaa... Akkor benéztem, én azt hittem ezek a vevős dolgok bluetoothosak.
Még nem rendeltem meg az egeret csak a bill-t és a táblagépet.
Akkor egérnek valami hasonlót kéne a teljes kábelmentességhez?(#40013) tjb007: köszönöm
-
xylevi
tag
válasz
laszlohu #40007 üzenetére
olvasgattam vissza eleg sok hozzaszolast, de nem nagyon tudtam leszurni egy osszefoglalot az uzemidorol...egy minimum ket magos, 1 giga rammal felszerelt 7 colos tabletnel ha csak az uzemido a fontos (3 oranal tobbet birjon, esetleg 6-7-8 orat), akkor mi a bestbuy/valasztek? lehet kinabol rendelve, de itthoni vetel is, az arat 30 ezer forint kornyekere lovom be, +-5 ezer...
-
sagesz93
addikt
Elvetemült konfiggal készülök.
Vázolom a dolgot.
A táblagép: chuwi v88
Hozzá bluetooth billentyűzet: [link]
Ami még eszembe jutott, hogy akkor jöjjön egy egér is, occó': [link]
Ez így működőképes lehet? az egér vevőjét OTG-n kössem rá a gépre, vagy bluetoothon esetleg kezeli mindkettőt? Nekem mindegy, hogyan, csak működjön. -
Nara19
aktív tag
A negyedik tabletemet használom (különböző gyártó, típus, android stb.) és mindegyikkel megvoltam / meg vagyok elégedve
Az utolsó kettő éppen Samsung / Asus, nekem nem volt problémám egyikkel sem.
"A sok reviewból az derult ki, hogy nemcsak nincs tokéletes, de annak kozelében sincs egyik sem."
Kérdés: mi a tökéletes? amihez mérni kell a "tobbi hasonló tablet"-et?
-
laszlohu
addikt
Új kétmagos Cortex A9 Rockchip tablet, max. 1.2 Ghz :
Myaudio 708DR
1024X600
512 Mb memória
8 Gb tárhely
Android 4.119999 Ft
az akció az MM - ben 08.21 - 09.01 -ig
-
sagesz93
addikt
Én mindkét gépet rendeltem már. A pipot el is adtam(nem azért mert rossz volt!), a chuwi még úton van.(nem az "s", hanem a sima, 2giga ramos verzió)
Megbízható ez a banggood, igen.(mint ahogy általában a többi hasonló webshop.)ebaynél általában olcsóbb, ha ilyen brandelt gépeket néz az ember(itt olyan általad linkeld 50$-os noname gépekkel nem igazán foglalkoznak.)
Nem volt rizikó, a csomagon a piponál táblagép akksi volt feltüntetve, 20$ értékben. -
ZS3NI
őstag
http://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/friss.html
banggod, geekbuying, tmallbox stb stb 10x jobb mint az ebay.
nekem most jött 200 dollaros tabom a geekbuyingtól 10 nap alatt, tökéletes vele minden.
-
sagesz93
addikt
Ilyet kínából megkapnál 25 ezer forint körül.
Pl. pipo s1 pro.
chuwi v88s ipad mini hasonmás meg 30-35 körül. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
andrás47 #40000 üzenetére
Kérdés, hogy mi éppen a hasonló ár. Mikor megjelent 37 ezer forint körül márciusban, akkor éppen nem számított a legjobb vételnek.
A kijelző betekintési szögei nem éppen a legjobbak, ha ettől el tudsz vonatkoztatni, akkor az RK3066&1GB RAM páros nem rossz, de 25-nél többet ma már nem biztos, hogy adnék érte újonnan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest