Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamikike
tag
válasz
this is life #32263 üzenetére
Akkor MultiPad 10.1 ULTIMATE 3G-vel vagy nélküle. Én kb. egy hónapja használom minden nap több órát, zökkenés nélkül megy, gyors, jó a képe, gps nincs de bluetooth igen. Már megjelent a 4.1.1 frissítés. Eddig egyszer sem fagyott, nem lassult. Az aksi, ha a wifit kikapcsolom, így akár 2 napot is kibír. Ami érdekes ha este leteszem, mondjuk 50%-al, reggelre ugyanúgy 50% a kapacitás (nem kapcsolom ki csak a képernyőt). Nekem eddig oké. Igaz sok mindent nem találtam róla, csak egy német nyelvű, elég részletesen bemutató youtube videót, sokat vaciláltam előtte, de egyenlőre nem bántam meg.
Itt már más is hasonlóan nyilatkozott róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Építő/felújító topik
- 3D nyomtatás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Háztartási gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest