Hirdetés
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Hobby elektronika
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen notebookot vegyek?
- Egérpad topik
- 
			  PROHARDVER! ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dagaddt aktív tag Sziasztok 2 kérdésem volna 1.Ha gyári beállításokat visszaállítom nem kéne mindennek törlődnie??? 2.(ezért akarom visszaállítani) Mi lehet az oka vajon hogy a tablett mikor megvettem tökéletesen játszotta le a filmeket feliratukkal és aztán hirtelen egyszer csak úgy kezdte el hogy a feliratokben nem képes az ékezetes betűk megjelenítésére helyettűk ?jel jelenik meg és nagyon zavaró. nem a feliratokkal van gond azt leellenőriztem mert ami korábban működött most az is olyan lett és két videó lejátszó is ezt csinálja.  Ötlet (Azt még hozzá tenném hogy ES note editorben megnyitottam egy filet és a nyelvi kódot ott állítgattam de azt gondoltam az csak arra az app-ra vonatkozik. meg hogy vissza lehet csinálni. Vissza mentem megnyitottam de már nem lehet auto-ra állítani kiválasztani meg nem tudom melyiket kellene.) Ötlet (Azt még hozzá tenném hogy ES note editorben megnyitottam egy filet és a nyelvi kódot ott állítgattam de azt gondoltam az csak arra az app-ra vonatkozik. meg hogy vissza lehet csinálni. Vissza mentem megnyitottam de már nem lehet auto-ra állítani kiválasztani meg nem tudom melyiket kellene.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Path of Exile (ARPG)
- OTP Bank topic
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- OLED monitor topic
- Ingatlanos topic!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ötlet (Azt még hozzá tenném hogy ES note editorben megnyitottam egy filet és a nyelvi kódot ott állítgattam de azt gondoltam az csak arra az app-ra vonatkozik. meg hogy vissza lehet csinálni. Vissza mentem megnyitottam de már nem lehet auto-ra állítani kiválasztani meg nem tudom melyiket kellene.)
 Ötlet (Azt még hozzá tenném hogy ES note editorben megnyitottam egy filet és a nyelvi kódot ott állítgattam de azt gondoltam az csak arra az app-ra vonatkozik. meg hogy vissza lehet csinálni. Vissza mentem megnyitottam de már nem lehet auto-ra állítani kiválasztani meg nem tudom melyiket kellene.) Dr.NX
 Dr.NX