- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Tőzsdére lépés miatt egyezkedik az OpenAI és a Microsoft
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelekyle
őstag
A topic eredeti témájától picit eltér de számomra egy fontos kérés/kérdés... És szerintem másnak is lehet, ha választ kapok és sikerrel járnék megfelelően dokumentálnám
Valaki mélyebben konyít itt a buherához ?
Adott egy Overmax TB-09B típusú tablet.
CM10-et szeretnék rávarázsolni... Felraktam scripttel a recoveryt, CM10-et is felraktam és működik, de a touch és a giro nem... ezért vannak compatibility fájlok... protab2xxl csomagot ajánlják sok overmax tabhoz lengyel fórumokon.
DE
A csomag tartalmaz egy bootloader mappát melyben 2 script van és az úgy megkavarja szegény tabletet (bootloaderbe ír valamit mert factory reset után is ugyanolyan a kijelzővezérlés). Amúgy compatibility pack nélkül vígan megy, szép képpel a CM10 és egeret rádugva próbáltam a rendszert, és hibátlan. Amúgy meg műküdik az érintő csak részlegesen: bal oldalt érzékel de invertáltan tehát teljesen másfelé megy az érintés mint amerre az ujjam de random irány
A hibás kép compatibility csomag telepítés után:
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest