- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nwis86
aktív tag
Helló!
Remélem jó helyre írok, kellene 1 kis segítség.
1 ideje vetem 1 használt Ployer momo9 tabletet, amin még a régi 2.3 van, pont mint a videóba láthatóm, de nézem hogy jelenleg újonnan már 4.1el árulják, sajnos egyáltalán nem értek az androidhoz, ez a tablet életem első androidos cucca! Szóval fogalmam nincs hogy kéne frissíteni, ebbe kéne segítség, legalább 4es rendszer és magyar nyelv kellene. Normális leírás alapján bármit meg tudok csinál, de hiába keresgéltem googlén semmit se találtam, vagyis olyan fogalmakkal már tisztába vagyok mint root meg cwm- de hogy ezeket is hogy kéne megcsinálni azt nem tudom... Szóval nagyon megköszönném ha valaki tudna adni linket 1 jó romhoz, és leírást a felrakásához!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Androidos tablet topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest