- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Philips LCD és LED TV-k
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Steam Deck
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehella
senior tag
Sziasztok! Milyen 10"-os tabletet javasolnátok netezés, emailekre, amiben van SIM kártya mobilnet előfizetéshez? Korábban a Prestigio MultiPad Wize 5002 volt a kiszemelt, de azóta bővült a SIM foglalat igényével a vásárlás
-
lehella
senior tag
Sziasztok! Apámnak vennék egy 7"-os tabletet, netezésre, levelezésre meg kb, sudokura lenne használva, szóval ilyen alap dolgokra jelenleg mi a best-buy amit érdemes megvenni? Én láttam T-nél Galaxy Tab 3 LITE-ot 24,ért esetleg ez? Eseleg 10"-ban hasonló felhasználásra van javaslat?
-
lehella
senior tag
Sziasztok! Használ valaki olyan alkalmazást, amivel az Android tablet hálókábelen keresztül tud PC-nek a meghajtóin turkálni, fájlokat lemásolni onnan? Eddig egy LanController nevű appot találtam, de az max 100kb/sec sebességet tudott produkálni, az igen csak karcsú volt
Köszi.
-
lehella
senior tag
-
lehella
senior tag
Sziasztok! Az android oprendszeres tabletekbe dugható hálózati kártyák működőképesek? Vagy esetleg az USB<> RJ45 átalakító kütyük, kábelek? Egész pontosan a T által terített Ghoo 7000S-t szeretnék vezetékkel hálózatra kötni, mit tudnátok javasolni arra hogy egyszerűn, olcsón kiijöjjek?
-
lehella
senior tag
Sziasztok! Tegnap vettem egy Ghoo Tab7000-s gépet, ma azt vettem észre hogy be és kikapcsolt állapotban egyaránt, a töltöttsége nem megy 12-14% fölé usb-n keresztül. Lehet hogy valami dolgozna a háttérben, még akkor is ha kikapcsolom? Elvileg mindent kilőttem, wifit, képernyő fényerő leggyengébb. Láttam egy ilyen akku teszt menüpontot, arra gondoltam hogyha azt lefuttatom, akkor lehet helyesen látja az értékeit, de ahhoz hogy elinduljon legalább 60% töltöttség szükséges.
-
lehella
senior tag
Sziasztok! Rendeltem egy Ghoo 7000S tabletet T-hometól, egyszerű kis eszköz. Az lenne a kérdésem, hogy ezen nincsen GPS, milyen programot javasoltok rá, amivel tudok alapszinten navigálni(és nem egy komplett Igo, mert azt úgysem használnám ki), úgy mint a Google Maps netkapcsolat mellett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Philips LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest