- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
G-lader
tag
Na én 2 napja vagyok tablet tulaj, és a penny-s cuccot vettem meg, de most nagyon gondolkozom hogy visszavigyem-e mivel a Wi-Fi az nagyon nagyon gyenge, azaz az irodámban, ahol a router és az eszköz között légvonalban van max. 4m és egy fal, ahol a telefonom max vagy 2/3-ad erősségű Wi-Fi jelet észlel, illetve a laptopom is, meg egy másik sima mid tablet is hasonlóan jól fogja a WiFi-t, addig ez az omega tablet (ami egyébként ettől és a szörnyen gagyi anyagminőségtől eltekintve még OK is lenne) minimum WiFi jelet érzékel. Ez a net sebességében is észlelhető, míg a laptop, vagy a telóm a speedtestel hozza a netem max sebességét (20Mb/s) addig az omega tablet csak 3-4Mb/s-t produkál.
Sztetek ha ezzel visszaviszem a penny-be akkor visszaveszik, vagy mi a fészkes fenét mondanak???
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude D630c - Intel T7800 I 4GB I 160GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged