- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
csibe1 #26301 üzenetére
Igen szabadalom, sőt még nyalogatom is néha az Apple részvényesek seggét jókedvemben, mert olyan odaadóan szeretem őket.
Engem nem izgat, hogy ki honnan és mit lop. Letojom az Apple és a konkurenseinek a fejét is, mert mindenki lop mindenkitől. A felbontást és a kijelző méretét, oldalarányát csak azért hoztam fel, hogy jobban látható legyen az igyekezet, hogy a Concorde egy alma logó nélküli iPad koppintást csinál.
Ez engem maximum annyiban izgat, hogy tök idegesítő, hogy nem tudnak egy kis egyediséget magukba erőltetni. Egyrészt már baromi unalmas az iPad design, másrészt az is unalmas, hogy mindig tőlük kell lopni. Miért nem lopnak mástól is egy kicsit ha saját designer alkalmazását nem tudják vagy nem akarják kifizetni? Legalább színesebb lenne a paletta.
Azért jó látni, hogy akad elvétve egy-egy gyártó aki inkább az önálló munka mellett voksol (pl: a Google hatására minden Nexus gyártó, legyen az LG, ASUS vagy Samsung, stb).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPhone topik
- Silent Hill f teszt
- Diablo IV
- Bluetooth hangszórók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G 128GB Mystic Silver
- Szinte Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- Új iPad Mini 6 Gen. 256GB Wi-fi Starlight 3év garancia!
- iPad Air 13 M2 256GB Wi-fi Gray 3év garancia!
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB + Baseus HDMI 2.1 USB-C Hub
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest