- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Stauffenberg #26304 üzenetére
Szerintem nezd meg a Note II-t, mert a 10.1"-es valtozat rettenetesen franko! En is Nexus 7 mellett dontottem, mert nagy neken a 10", de... de tegnap, (vagy tegnap elott? Mar nem emlekszem,) amikor ujra megneztem, mar kutattam a zsebemben a kartyamert, hogy viszem! Szerencsere mondta a Samsungos srac, bogy csak demo, nem lehet venni. De minden nap kihivas, amig a Nexus-ra varni kell, hogy lemondom, es veszek egy Note-ot!
De azok kozul, amit emlitettel, en a Nexus 7-et valasztanam, mert nem szeretek fizetni az appokert, mert hasonlot kapok igy, mint a telefonom. Amit a tabon elkezdek folytathatom a telefonon, meg forditva. + megy a BT file-atvitel. -
bpmcwap
senior tag
válasz
Stauffenberg #26304 üzenetére
milyen egyediséget lehet egy kisméretű monitorba beletenni????
én ezen mindig akkorát röhögök... most itt egy csik vagy ott...
ha nagyobb lenne a káva akkor talán... mondjuk matyóhimzést vagy cserélhető káva lapot de a lényeg pont az hogy minél kisebb legyen...
Én mondjuk az Applet onnantól nem értem hogy eltudták adni az ipodot... mit el tudták adni kultuszt építettek belőle... de hogy a viharba????? évekkel előtte mobilon hallgattam az mp3-at sőt állítom az ipod tulajok 99%ának mobilján ugyan úgy hallgathatta volna az MP3-akat.... kicsi vagyok én ehhez...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest