- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- Everest / AIDA64 topik
- Fujifilm X
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Léghűtés topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_gery
aktív tag
válasz
kelzsoca #2442 üzenetére
Ha 6 éve rendelsz, akkor Te is tisztában vagy azzal, hogy a királyi magyar postán az is nagy szó, ha megjön a csomag...
Szállítmányozási cégeknél valóban neccesebb, de ha Chen neked a dobozban lévő számlára 100usd+ingyenpostát ír, akkor azt veszik alapul.
Ennek az áfa+vámtartalma kb. 30 USD, ami kibírható az hiszem.Volt olyan esetem, hogy a "replacement" felirattal érkező motyómnál bizonygatnom kellett egy ideig, hogy a "value" és a "price" szó nem ugyanazt jelenti.... nyertem
És hidd el, én is sok mindent rendelek EU-n kívülről, eddig sokat nem vámoltattam, de lehet, hogy csak szerencsém volt... vagy a "replacement" a varázsszó, hiszen a szerencsétlen agyonhajszolt vámtisztviselő a 4-es ablaknál inkább rádhagyja, hogy cseredarab, minthogy csinálja magának a pluszmunkát azzal, hogy az "eredeti" darab összes számláját bekéri, összehasonlítja, iktatja stb stb.
(mivel ugye elvileg van egy másik, ugyanilyen terméked, amit anno egyszer beflödiesítettél, az elromlott, és ahelyett küldte Chen a cseredarabot...)Mellesleg egy avatatlan szemnek egy 80 dolláros és egy 360 dolláros tablet közt nem sok különbség van...
----
Másik lehetőség: cégre venni, áfa visszaigényelhető (bizonyos feltételek fennállása esetén persze)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest