Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• McSzaby

őstag

Sziasztok!

Nem rég vettem egy Wayteq Xtab 100S-t. Van pár dolog,amivel nem vagyok megelégedve vele kapcsolatban. Az első,hogy zene hallgatásnál be-be akad és ez elég zavaró. Nem megy közben semmi és egyáltalán még csak nem is nyomogatom és mégis.. Ez nagyon érdekes,mert teljesen mindegy milyen bitsűrűségről beszélünk. A másik gondom pedig a Wi-fi. Ami nagyon furcsa. Nagyon gyenge jeleket vesz, még a szobámban is ahol pedig 5 méterre sincs akadály nélkül a router. olyan jeleket,amiket a laptop "közepes" erősségen vesz,azt van,hogy már nem is veszi, vagy nagyon gyengén. Van egy ipodom,ami második generációs és még az is sokkal jobban veszi, pedig az csak g-s wifivel van szerelve. (Azt hiszem) Szóval érdekes jelenségek ezek. A zenével kapcsolatos problémám inkább szerintem olyan jellegű,hogy a belső tárolóhelyről játszom le őket, ez lehet kicsit terheli, de a wi-fi... az más. Szerintem ez az egész inkább szoftveres jellegű probléma lehet. Tudtok tippet adni? Amúgy 2.3.4-s android megy rajta. Ha esetleg tévedek,vagy hülyeségeket beszélek,akkor tudtok tippet adni miképp erősíthetném a wi-fi jelleket egy ilyen mobil eszközön. Akár cipelem magammal a wi-fi antennát csak adjatok valami tippet! :) :)

Új hozzászólás Aktív témák