Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Nem rég vettem egy Wayteq Xtab 100S-t. Van pár dolog,amivel nem vagyok megelégedve vele kapcsolatban. Az első,hogy zene hallgatásnál be-be akad és ez elég zavaró. Nem megy közben semmi és egyáltalán még csak nem is nyomogatom és mégis.. Ez nagyon érdekes,mert teljesen mindegy milyen bitsűrűségről beszélünk. A másik gondom pedig a Wi-fi. Ami nagyon furcsa. Nagyon gyenge jeleket vesz, még a szobámban is ahol pedig 5 méterre sincs akadály nélkül a router. olyan jeleket,amiket a laptop "közepes" erősségen vesz,azt van,hogy már nem is veszi, vagy nagyon gyengén. Van egy ipodom,ami második generációs és még az is sokkal jobban veszi, pedig az csak g-s wifivel van szerelve. (Azt hiszem) Szóval érdekes jelenségek ezek. A zenével kapcsolatos problémám inkább szerintem olyan jellegű,hogy a belső tárolóhelyről játszom le őket, ez lehet kicsit terheli, de a wi-fi... az más. Szerintem ez az egész inkább szoftveres jellegű probléma lehet. Tudtok tippet adni? Amúgy 2.3.4-s android megy rajta. Ha esetleg tévedek,vagy hülyeségeket beszélek,akkor tudtok tippet adni miképp erősíthetném a wi-fi jelleket egy ilyen mobil eszközön. Akár cipelem magammal a wi-fi antennát csak adjatok valami tippet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest