Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jFox

addikt

Sziasztok!

Nem tudom, jutott-e előrébb a MyAudiós téme, de ma bejutottam hozzájuk és kifaggattam őket. :C Kérdésemre hogy ők-e a forgalmazók, azt monták, hogy nem, ők gyártják/gyáttatják a termékeket. Tehát egy újabb magyar kezdeményezéssel van dolgunk.

Kezembe nyomtak 2 régi és egy új modellt. 708R, 908A, és 1016DCC
    Mindet megtapogathattam, kipróbáhattam. Sokat nem tudtam tesztelni, kb. olyan fél órát voltam ott. De elég megggyőző volt az élmény. :K Mindegyik gyors, pörgős masina. 4.0.x android van mindegyiken. A 908A-s IPS panelle van szerelve, de azt mondták, lesz 7"-osban is IPS. :K

A 1016DCC baromi vékony és könnyű. A srác állítása szerint valóban 7200mAh-s akksi van benne. Kb. 7 órát YouTube-ozott vele. Sztereo hangszórók vannak rajta amik elég szépen szólnak.

JellyBean lesz!!! Mind a régebbi mind az új modellekre. :C Szervíz is megoldott, folyamatosan kapnak alkatrészt.

Valaki kérdezte a TV alaklamazást. Muzee van rajta és a közszolgálati adókón kívül még egy csomó helyi adó is bejön rajta. Pl. Zugló TV, Fehérvár TV, de van valami Supra TV, és Dance TV is. (Kezembe nyomtak egy 2 oldalas listát. Majd digitalizálom.) Mielőtt valaki lehúzná a merketből, adnak egy kódot a géphez és azzal jönnek a magyar adók.

Állítólag kapott a PH! is tesztpéldányt, uh. majd maceráljuk az illetékeseket, hogy hol késik a teszt!

Összességében jó benyomásom lett a készülékekről, uh szerintem én beruházok egy 808DCC-t ha megjelenik. (Jövő hétre várják.)

Igaz nem teljesen idevágó infó, de mutattak még egy 5" DualSIM telefont is, ami nagyon hasonlíta a SG Note-ra. Ez is nagyon szép, vékony és gyors. 60k-körüli áron fog a boltokba kerülni.

Új hozzászólás Aktív témák