Hirdetés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Nem tudom, jutott-e előrébb a MyAudiós téme, de ma bejutottam hozzájuk és kifaggattam őket.
Kérdésemre hogy ők-e a forgalmazók, azt monták, hogy nem, ők gyártják/gyáttatják a termékeket. Tehát egy újabb magyar kezdeményezéssel van dolgunk.
Kezembe nyomtak 2 régi és egy új modellt. 708R, 908A, és 1016DCC
Mindet megtapogathattam, kipróbáhattam. Sokat nem tudtam tesztelni, kb. olyan fél órát voltam ott. De elég megggyőző volt az élmény.Mindegyik gyors, pörgős masina. 4.0.x android van mindegyiken. A 908A-s IPS panelle van szerelve, de azt mondták, lesz 7"-osban is IPS.
A 1016DCC baromi vékony és könnyű. A srác állítása szerint valóban 7200mAh-s akksi van benne. Kb. 7 órát YouTube-ozott vele. Sztereo hangszórók vannak rajta amik elég szépen szólnak.
JellyBean lesz!!! Mind a régebbi mind az új modellekre.
Szervíz is megoldott, folyamatosan kapnak alkatrészt.
Valaki kérdezte a TV alaklamazást. Muzee van rajta és a közszolgálati adókón kívül még egy csomó helyi adó is bejön rajta. Pl. Zugló TV, Fehérvár TV, de van valami Supra TV, és Dance TV is. (Kezembe nyomtak egy 2 oldalas listát. Majd digitalizálom.) Mielőtt valaki lehúzná a merketből, adnak egy kódot a géphez és azzal jönnek a magyar adók.
Állítólag kapott a PH! is tesztpéldányt, uh. majd maceráljuk az illetékeseket, hogy hol késik a teszt!
Összességében jó benyomásom lett a készülékekről, uh szerintem én beruházok egy 808DCC-t ha megjelenik. (Jövő hétre várják.)
Igaz nem teljesen idevágó infó, de mutattak még egy 5" DualSIM telefont is, ami nagyon hasonlíta a SG Note-ra. Ez is nagyon szép, vékony és gyors. 60k-körüli áron fog a boltokba kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest