- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós kamerák
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Léghűtés topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen egeret válasszak?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
imregy
csendes tag
Sziasztok!
Én is beruháztam egy MyAudio 9-es készülékbe.
Nem bírtam kipróbálni vásárlás elött,de az ügyfélszolgálaton már végig nyomkodtam. Nagyon jó kis gép! Eleve már rootolva van,nagyon gyors,a kijelzője tökéletes és pixel hiba nélkül.A support szerintem 0,de remélem majd valaki nyit egy fórumot,ahol legalább egymásnak segíthetünk.A wifi je a gyengepontja,de mégis jobb mint ahogy gondoltam,10 méterre két fallal mellett még el lehet valamit csípni.
Ma szeretnék egy 3g modemot venni.Esetleg,ha valki már kipróbálta volna a huawei e153 vagy az 1550-es modemot,kérem írja le,hogy lehetséges e azokat használni hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest