- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi81
tag
Valakinek van ezzel tapasztlata?
Vagy esetleg ilyen árban valami jobb?
Sanda 7" Inch Android 4.0 Capacitive A10 1.5GHz 512MB 4GBNéztem még a Ainol Novo 7 Tornado-t, de nme értek hozzá és nem tudom melyik milyen.
Szeretném minél olcsóbban megúszni, de nem akarok úgy járni hogy már eleve hibásat kapok vagy pár hétig bírja.Valahol nincs egy eligazítás/leírás a lapkákkal és procikkal kapcsolatban, mert elég zavaros az hogy Cortex A9 meg Allwinner A10 meg A13.
Gondolom a Cortex a proci, és ebben a A9 már jó, de mi a Allwinner és ebből melyik?Ez a vámolás téma elég fura hogy így rászálltak a Tablet-ra, mert én már 50körüli rendelésnél tartok az ebayen, és ott nem vámoltak, pedig volt drágább dolog is igaz alacsony áron jelölve. Egyedül gyártótól való rendeléskor vámoltak, de ott nagy volt a csomag és jó drága is és mellékelve a belsejében a telje számla.
Itt nem megoldható hogy kisebb árat tüntessen fel az eladó és akkor nem foglalkoznak a csomaggal?
Jah és a Kínai postásak nem voltak vámolva, de a DHL-el igen. Feltűnő lehet egy drága postázás is, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest