- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
Sajnos én jelentkeznék, engem elővettek egy autódiagnosztikai eszköz miatt utólag, igaz nem tablet, de ugyanúgy Kínai postázós téma volt 1,5 éve. De 5 éven belül minden joguk megvan hozzá hogy bármikor eljárjanak az ügyben, nem kötelező nekik átvétel előtt lefolytatni a vámeljárást.
Mondjuk Debrecenben történt ami NAV fronton legendásan g*ci. Szépen sarkosan megnézték mennyiért mennek a webshopokban (180 USD volt amúgy) és azt vették beszerzési értéknek nem a ráírt árat, meg kedvesen rászámoltak szállítási költséget is, utána már hiába mutogattam a valós paypal tranzakciót. Mit tehettem, fizettem mint a katonatiszt. De errefelé újabban rákaptak hogy az árumintákat használhatatlanná teszik, pulóver ujját levágják, a fém alkatrészekbe beleköszörülnek stb. Ezektől az anyagminőség kivitel még megállapítható, de használati értéke mintaként behozva nem lehet. Autóalkatrészekkel járt így egy közeli ismerősöm, mintaként akarta behozni nagyon gyorsan Törökországból, nem is a vámfizetés elkerülése lett volna a cél hanem a minél hamarabbi beérkezés. Elektronikai dolgoknál persze nehezebben kivitelezhető, de mondjuk ha a kijelzőre karcolnak egy nagy keresztet az nem lenne vicces.
Magánszemélyeket még annyira nem piszkálják egyenlőre, de javaslom hogy munkahelyre senki ne postáztasson ahol cégnév van megadva mint szállítási cím, mert azt még nagyobb előszeretettel nézegetik. Persze ha egyszer átjött a vámon akkor nagy eséllyel nem veszik elő utólag, de sajnos tanúsíthatom hogy nem jelenti automatikusan azt hogy megúsztad. Nem kívánom senkinek hogy így járjon.
A DHL és társait meg mindenki kerülje el lehetőleg, a sima postázást kérje ott jobban elsikkad, a futárcégek mindenképpen eljárnak ott még esélye sincs hogy nem vámkezelik. Nem a számla alapján kezelik automatikusan, szemrebbenés nélkül bekérik a paypalról az igazolást, le kell tagadni, de az meg már ugye csalás lenne..
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged