-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
Sajnos én jelentkeznék, engem elővettek egy autódiagnosztikai eszköz miatt utólag, igaz nem tablet, de ugyanúgy Kínai postázós téma volt 1,5 éve. De 5 éven belül minden joguk megvan hozzá hogy bármikor eljárjanak az ügyben, nem kötelező nekik átvétel előtt lefolytatni a vámeljárást.
Mondjuk Debrecenben történt ami NAV fronton legendásan g*ci. Szépen sarkosan megnézték mennyiért mennek a webshopokban (180 USD volt amúgy) és azt vették beszerzési értéknek nem a ráírt árat, meg kedvesen rászámoltak szállítási költséget is, utána már hiába mutogattam a valós paypal tranzakciót. Mit tehettem, fizettem mint a katonatiszt. De errefelé újabban rákaptak hogy az árumintákat használhatatlanná teszik, pulóver ujját levágják, a fém alkatrészekbe beleköszörülnek stb. Ezektől az anyagminőség kivitel még megállapítható, de használati értéke mintaként behozva nem lehet. Autóalkatrészekkel járt így egy közeli ismerősöm, mintaként akarta behozni nagyon gyorsan Törökországból, nem is a vámfizetés elkerülése lett volna a cél hanem a minél hamarabbi beérkezés. Elektronikai dolgoknál persze nehezebben kivitelezhető, de mondjuk ha a kijelzőre karcolnak egy nagy keresztet az nem lenne vicces.
Magánszemélyeket még annyira nem piszkálják egyenlőre, de javaslom hogy munkahelyre senki ne postáztasson ahol cégnév van megadva mint szállítási cím, mert azt még nagyobb előszeretettel nézegetik. Persze ha egyszer átjött a vámon akkor nagy eséllyel nem veszik elő utólag, de sajnos tanúsíthatom hogy nem jelenti automatikusan azt hogy megúsztad. Nem kívánom senkinek hogy így járjon.
A DHL és társait meg mindenki kerülje el lehetőleg, a sima postázást kérje ott jobban elsikkad, a futárcégek mindenképpen eljárnak ott még esélye sincs hogy nem vámkezelik. Nem a számla alapján kezelik automatikusan, szemrebbenés nélkül bekérik a paypalról az igazolást, le kell tagadni, de az meg már ugye csalás lenne..
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpársportok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest