Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen processzort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Gamepad
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
izisz
senior tag
No mar friss cube-rol irok. A postai kavaras utan vegre at tudtam venni. Ez a masina nagyon allat :-) Irto szep a kijelzo, a haz-burkolat felulmulta a varakozasomat egeszen massziv minosegi erzetet nyujt. Wifi 2 betonfalon tul is maxos. Speaker,mic tenyleg egy kalap guano,de kulso fulessel kivalo a hangzas, sot a fejhallgatomat eddig csak hifirol tudtam kihajtani,mert pc kimenet verszegeny volt neki. De ez tab kihajtja. A neten olvashato antutu stb pontszamot hozza,nincs csalas. Villamgyorsak a kepveltasok,scrollozas,netezes,videotekeres. Picit langyosodik a hatlap nem veszes. Egy pixelhibat bekaptam de szerencsere pici bibi es annira a sarkaban van a kijelzonek h nem problema. Bevilagitas,van egy keves,fekete kepernyonel helyenkent latszik engem egyaltalan nem zavar. Meg sd kartyat nem tudtam beletenni valamiert nem marad benne ill kekfogat meg nem probaltam. Hdmi kabelem meg nincs azt sem tudom kiprobalni. Hirtelen ennyi :-) veleme
nyem szerint anni penzt megert pandarol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bestbuy játékok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezetékes FEJhallgatók
- BMW topik
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6
- Projektor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest