Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- E-book olvasók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vovi1
aktív tag
válasz
CHIPman
üzenetére
Nekem is volt hasonló gondom a Q8-al, de megoldottam. Nem töltött semmit a Playról hibaüzenettel mindíg kilépett. Talán a Flash-t nem szerette, vagy a prop beállításai nem mennek - ezért kellene rootolni. ( a kínai nyelvű Play megy!)
Kipróbáltam a Kelzsoca féle Wayteq 4-es superusert, (rendszertelepítésként) lefutott szépen, de nem volt eredménye, nem rootolta. Gyári szoft újratelepítése egy ideig jó volt, majd megint leállt a Play. Kénytelen voltam a setup-ban tippelni - Kínai ábrás, nincs angol - és sikerült egy factory resetet kihozni belőle. Azóta minden kiválóan megy.
Sajnos a Gameloft játékok nem nagyon mennek, pedig a hardver bőven elvinné. Át kellene írni a build.prop fájlt ( kütyü neve, gyártója, nyelve, régió, google helyett mindenhol panda van, stb) és szerintem akkor minden futna rajta. Sajnos a kínai tab-ok jellemzően a belső piacra készülnek - az a piac nem a magyar - és a saját korlátaikat beépítik. Már az is nagy szó, hogy a nyugati Play működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Call of Duty: Black Ops 7
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék tok
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Dr.NX