Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
weinmaker #11298 üzenetére
Szerintem akkor van a gond, ha kiadsz 60k-t egy cuccert, ami csak annyival tud tobbet a 30-ksnal, hogy IPS. Utana meg nem tudod megfeleoen hasznalni, mert esetleg szeretnel egyszerre navigalni, meg a neten lenni. Vagy a neten lenni, meg hozzatolni egy billentyuzetet, es nem vagy otthon, ahol adott a wifi.
Es mondjuk a 30k-s cuccot ha eladod 20-ert, megvonod a vallad, hogy ez nem volt tul jo uzlet. Vagy berakod a fiokba... De a 60k-shoz meg mar kolcsonkertel anyutol...
Az egeszbol csak annyit akartam kihozni, ha navigalni akarsz, minimum a beepitett BT modul. De szerintem nem olcsobb a kulso GPS + Tablet.
+ egy neves ceg kifuto tipusa biztonsagosabb megoldas, mint a gagyi kinai. Hacsak nem buheralasra, meg hekkelesre kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest