- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi970307
tag
Sziasztok!
Egy S905X boxom van. Eddig a Csicsóka féle 8.2.3.1 mix-et használtam, ami jól is működik, viszont néhány újítás miatt szeretném használni a legújabb CoreELEC-et. A probléma az, hogy sok esetben elkezd szaggatni a film, míg ugyanez a probléma az előbb említett rendszerrel nem jön elő. A CE a belső tárhelyre lett átrakva, a mix pedig SD kártyán fut, tehát a lassú SD kártya miatti hiba az kilőve.
Egy Mini M8S II boxról van szó. Valaki találkozott már ilyen hibával? Boxot kellene cserélnem? Ha igen, akkor mire, ami tökéletes? Egyébként a kezelőfelület sem a legpörgősebb, különösen az Aeon MQ8 skinnel.
-
tibi970307
tag
válasz SunMount3r #57752 üzenetére
Valóban, ilyenkor az erősítő DAC-ja működik. Akkor tényleg az SPDIF lehet az oka. A Kodiban átnéztem, nincs semmi bekapcsolva. Lehet majd kipróbálom HDMI-n keresztül is.
-
tibi970307
tag
válasz junkpod #57662 üzenetére
Természetesen. A box egy Mini M8S II. Az erősítő egy Denon AVR 2113, Polk Audio Signature S20 frontsugárzókkal. Tehát ha a CE alatt játszok le stereo zenét SPDIF-en keresztül, akkor csak azt lehet észrevenni, hogy a térben nem lehet bepozicionálni az éneket, a hangszereket. Csak akkor lehet észrevenni a hatalmas különbséget, ha a NAS-ról játszom le ugyanazt a zenét közvetlenül az erősítővel. Ekkor hirtelen összeáll a tér, a mély hangok feszesebbek lesznek, és az összkép is sokkal élvezhetőbb. Spotify minimálisan marad le, ott sokkal több a mély, ami kicsit ráül a többi frekvenciára. Az összes mód Pure direct módban tesztelve, ami kikapcsolja az erősítő minden felesleges áramkörét és az EQ-t. Sajnos az erősítő lejátszója gyakran megáll, megfagy, így marad a Spotify, ami minőségben nem éri el azt, amit szeretnék, de még mindig jobb, mint a CE alatt. Talán ennek az oka az olcsó DAC lehet.
-
tibi970307
tag
válasz nyirzoz #57650 üzenetére
Én kicsit le vagyok maradva a témában, próbáltam visszaolvasni, de nem sokkal lettem okosabb.
Jelenleg egy Mini M8 SII dobozom van, ehhez képest milyen pluszt tud majd nyújtani mondjuk egy S922X?
Jelenleg is van 4K, HDR, gigabit ethernet USB-vel, igaz a rendszer sebessége nem éri el azt, amit a Kodi egy PC-n tud, de bőven jó.Én aminek igazán örülnék, ha lenne egy dupla HDMI kimenetes eszköz, ahol az egyik kimenet csak audio kimenet. Ezen kívül nem tudom mi mást kellene még tudnia.
Egyébként pont most terveztem egy dobozt a Mini M8 SII-nek, aminek a tetején szellőzőnyílás lesz és egy nagy hűtőborda lesz a SOC-on. Jelenleg éppen készül (3D nyomtatással), ha jól sikerül, akkor megmutatom majd.
Szerk.: Talán még akkor lennék még boldogabb, ha értékelhető eredményt tudna zenénél is, de sajnos egy Spotify az erősítőn messze felülmúlja még akkor is, ha 192 KHz-es, 24 Bites FLAC-et próbálok. Felbomlik a sztereo hang, és doboz szerűen szól. Mindezt SPDIF-en keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
tibi970307
tag
válasz SunMount3r #57595 üzenetére
Bocsi, a legfontosabb, a termék linkje lemaradt.
[link] -
tibi970307
tag
Sziasztok!
Valaki próbált már esetleg ilyet HDMI "hangleválasztásra"? Az erősítő tudja a 4K-t, viszont a HDR-t nem, de az 1.4-es kimeneten ott nem is menne át, tehát lehet, hogy jó lenne. Eddig azért nem vettem, mert drágának találtam ezeket az eszközöket, jobban jártam volna, ha eladom a Denon AVR 2113-at és veszek egy X2500H-t.
szerk.: Sajnos értékelésben olvastam, hogy az 5.1 PCM hangot lekonvertálja 2.0 stereo-ra.
[ Szerkesztve ]
-
tibi970307
tag
válasz Csicsóka #49221 üzenetére
Köszönöm a segítséget, visszatértem végül az ext4 mix-re, ami előtte is volt, most tökéletes a lejátszás, egyszer sem akadt meg. A NAS grafikonján látszik, hogy hiába van USB3-LAN áralakítóm, olyan volt, mint ha csak 100Mb/s-ot tudott volna. Most simán felugrik egy-egy pillanatra 140-160Mb/s-ra is. 80GB-os Remuxnál az valós is lehet.
-
tibi970307
tag
válasz korcsi #49213 üzenetére
Igen, az lesz az, nem jutott eszembe, hogy milyen fájlrendszere volt.
Pelican: Akkor így hagyom az OSMC-t, sehogy sem tudom, még a Zeroconf-ban sem beállítani.
Lehet a CoreELEC is jó lett volna, de nem tudtam, hogy kell videocache-t állítani, az összefoglalóban hasznos lenne ez az információ, mert nem sok időm van sajnos követni a topikot. -
tibi970307
tag
válasz Beni2360 #49209 üzenetére
Nekem valami egészen más volt eddig, amit használtam.
Még Csicsóka készített régen egy régi Kodira épülő, más fájlrendszerű rendszert, ami lényegében egy LibreELEC lehetett. Azt most sehol sem találom, pedig az megfelelő volt.Most az a gond, hogy OSMC alatt nem tudom megnyitni az NFS megosztásokat. Így tulajdonképpen nem tudom használni sem.
[ Szerkesztve ]
-
tibi970307
tag
Sziasztok!
Valakinek megvan esetleg a Csicsóka **MC?
Felraktam a legújabb CoreELEC-et, de a 4K remuxok megakadnak buffereléssel. Rámértem mindenre, hozzák a 300 Mb/s-os sebességet, tehát nem az a gond. -
tibi970307
tag
Sziasztok!
Nem régen cseréltem le a legfrissebb CoreELEC-re a Csicsóka féle FAT fájlrendszeres LibreELEC-et.
Nagyon nem volt időm tesztelni, de most néztünk volna filmet és folyamatosan akadt.4K HDR film lett volna egy NAS-ról lejátszva, USB3-gigabit LAN átalakítóval. Eddig tökéletesen működött és más nem változott a rendszerben. Van még valakinek hasonló gondja?
[ Szerkesztve ]
-
tibi970307
tag
válasz Pelican #48185 üzenetére
Igen, emlékszem rá, még kérdeztem is tőled, hogy jól működik-e. Azok sajnos csak HDMI jelmásolásra voltak alkalmasak, viszont ez pontosan azt tudja, mint egy Egreat H10, ami 35.000 Ft és pontosan ugyanerre alkalmas.
Nekem egy Denon AVR 2113 van, de a minimum, amire cserélném az egy AVR-X2400H, vagy annak utódja, de ezek még mindig 170 eFt felett vannak, az pedig sok pénz egy 12.000 Ft-os hangleválasztóhoz képest.
-
tibi970307
tag
Az előbb kérdeztem, hogy van-e már valami olcsóbb megoldás hangleválasztásra. Ugye ez akkor fontos, ha a házimozi erősítő nem tudja a HDR-t de a HD hangokat igen, viszont a TV-n HDR filmet szeretnénk nézni.
Úgy látom, hogy van már viszonylag kedvező árú megoldás (12eFt)
[link] -
tibi970307
tag
Sziasztok!
Mostanában nem nagyon volt időm követni a fórumot.
Mini M8 SII-n használom még a Csicsóka féle NFS fájlrendszeres LE-t 16.1-es Kodival.
Érdemes hozzányúlni a rendszerhez? Egyelőre ez bejött, jó gyors és nincs vele problémám, de ha esetleg bármilyen minőségjavulást hozhat, akkor érdekelne a frissítés.Egyébként mostanában szemezek egy Egreat A5-el. Eléggé megtetszett és van rajta Kodi is, ha esetleg az alap rendszernek hiányossága lenne. Talán minőségben javulást hozhatna. Viszont nagyobb szükségem lenne egy hangleválasztóra, mivel az erősítőm nem tudja a HDR-t, de a TV-m igen, viszont így jelenleg elvesztem optikai csatlakoztatással a DTS-HD és Dolby TrueHD hangokat. Van már erre esetleg valami megoldás, avgy még mindig a 30eFt-os hangleválasztó?
-
tibi970307
tag
válasz Pelican #39147 üzenetére
Elnézést, ez kimaradt.
M8S II s905x box a legfrissebb LibreELEC szoftverrel.
Esetleg van bevált lejátszó, amin fut a Kodi és tudja a Blu-Ray menüket is kezelni?
Még nem találtam a Kodinál jobb szoftvert. Az is megdöbbentő számomra, hogy ez a kis 8eFt-os box a 4K Remuxot simán lejátssza. -
tibi970307
tag
Sziasztok!
Blu-ray menüs 4K Blu-ray-vel vannak problémáim. Menüt nem játszik. Ha a stream mappából játszom a legnagyobb méretű fájlt, akkor elindul, de pár pillanat és elkezd szaggatni. A NAS-USB Gigabit adapter kombináció biztosan jó, mert a Remux az megy szépen még a legnagyobb is.
Másnál is ilyen? A sima 1080p BD50-el nem nagyon szokott gondja lenni. -
tibi970307
tag
Sziasztok!
Mini M8 SII boxom tartósan 80 fok környékén volt. Szétszedtem és megdöbbentem, hogy a hűtés egy felületkezelt lemez és egy hővezető lapka.
Hosszabb távon alu lemezből készítek majd komolyabb hűtést. Egyelőre csak hővezető pasztát kentem a hővezető lapka két oldalára, így most úgy néz ki, hogy 56 foknál megáll.
-
tibi970307
tag
válasz DoItYourself #31660 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Próbáltam google-el keresni a hálókártyámmal hasonló esetet, ott láttam, hogy valaki kábelt cserélt és megoldódott. Nálam is így volt. A CAT5E kábelen nincs márka felirat, viszont most egy Ugreen CAT6 kábellel megy a gigabit szépen.
Krimpelésre sem gyanakodnék, gyári kész kábel.
[ Szerkesztve ]
-
tibi970307
tag
válasz tibi970307 #31648 üzenetére
Meg is van a probléma. CAT5E UTP volt, de azzal még sem működött a gigabit a gépemen. Nem is gondoltam erre, mert gigabites így már minden, direkt ügyeltem a kábelekre is.
-
tibi970307
tag
Sziasztok!
Mini m8 II-nél van egy olyan problémám, hogy az UHD filmek megakadnak, hiába van gigabites hálózat és usb-gigabit ethernet adapter (Ugreen).
A processzor használat nem magas, szabad memória is van és szerintem nem is a hálózattal van gond, mert belepörgetésnél azonnal megy tovább a film is.Egy újratelepítés számít LibreELEC esetén is, mint például Windows-nál? Egyébként eMMC-n van a rendszer.
-
tibi970307
tag
válasz Csicsóka #31359 üzenetére
Libreelecem van.
Partition Wizard-dal lett EXT4-re formázva és Paragon ExtFS-sel másoltam rá mindent. Előtte sajnos üresen nem próbáltam ki.
#29329, hunaqua: "Szűz formázás,EXT4-re.
Amikor felismeri a szűz HDD-t ,akár 1 órát is tud szüttyögni vele (villog a led folyamatosan a házon)
Ezután ha abbahagyta, kész lehet használni, atom stabil."Tehát lehet, hogy jó lesz, csak sokáig kell várnom? Nekem nem is üres, közel tele van.
[ Szerkesztve ]
-
tibi970307
tag
Sziasztok!
Ma mivel van 2db külső HDD-m, ezért az egyiket leformáztam EXT4-re és átmásoltam rá Windows alatt segédprogrammal mindent. Azonban a box-ra rádugva nem látja, csak folyamatosan világít a HDD LED-je.
Első indításnál úgy láttam, hogy kiírta, a HDD-n lévő anyagok betöltését.Mit kell tennem, hogy jó legyen? Később megy majd a HDD kiszedve a házból OMV alá egy épített NAS-ba, gondoltam addig megcsinálom előre a fájlrendszert, úgy is voltak fagyások NTFS-el.
-
tibi970307
tag
válasz szabi__memo #30560 üzenetére
Akkor EXT4-ra fogom formázni. Van valamilyen mód arra, hogy az EXT4 formátumú merevlemezre átmásoljam az adatokat Windows alatt?
Építeni fogok egy NAS-t OMV-vel, a külső merevlemez házból ki fogom szerelni a lemezeket és SATA-n keresztül használni. Addig amíg ezt nincs időm összerakni, addig használom csak ezt a megoldást.Junkpod: 2,5"-os merevlemez, elég kellene, hogy legyen neki az USB tápja.
Hunaqua: ezek szerint az NTFS lesz a probléma. Köszönöm a tapasztalatot!
-
tibi970307
tag
Nálatok mennyire gyakran fagy ki a rendszer?
Külső USB-s merevlemezről (igaz, NTFS még) akarok 4K-t lejátszani, de elég sokszor kifagy és csak áramtalanítás segít. Amikor viszont nem fagy meg, akkor megy szépen.
Ha leformázom EXT4-re, akkor jó lesz vajon? -
tibi970307
tag
Sziasztok!
Tegnapi ajánlásra feltettem NAND-ra a Libreelecet. Elképesztően gyors lett, teljesen megérte. Most az Aeon Silvo is megy nagyon szépen.
Így már sokkal jobbnak érzem, mint a PC-s verziót. Nincs ventilátor zaj, 4K film pedig külső merevlemezről még belepörgetésnél sem akad meg. Rendeltem is egy Gigabites switch-et, meg hozzá elvileg AX88179-es USB3.0 gigabit LAN adaptert. Ugreen, a leírásban Xiaomi Mi Box-hoz is ajánlják, így remélem tényleg jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
tibi970307
tag
válasz Pelican #28744 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom!
Az androidot soha el sem indítottam még, direkt Kodira vettem.
Másik kérdés, hogy adott egy HD hang dekódolására képes erősítő. 4K képes lenne ugyan, de nem tudja a HDCP2.2-t és egyébként sem működik a HDMI kimenete.
A napokban új TV lesz (4K, HDR képes). Eddig egy egyszerű HDMI splitterrel oldottam meg a dolgot, de most nézem, hogy nem 4K képes. Vett már valaki ilyen felépítéshez HDMI elosztót, ami bevált típus és árban sem vészes? -
tibi970307
tag
Sziasztok!
Visszaolvastam most egy kicsit és látom, hogy mértetek NAND sebességet.
Nekem egy 8GB-os, Class10-es kártyán van a Libreelec, de azért nem olyan szép gyors a Kodi felülete, mint PC-n. Illetve akartam használni Aeon Madnox skint, de nagyon lassú volt, így inkább az alapot használom. Pedig nagyon látványos lenne az Aeon skin.
A box egy M8S II. Lehet érdemes lenne átrakni a rendszert NAND-ra? Gyorsabb lehetne vajon? Androidot nem használom.
-
tibi970307
tag
Sziasztok!
Hálózaton az M8S II 4K filmeknél szaggat. A Planet Earth II az megy szépen, de egy 60Mb/s bitrátájú film már szaggat (Sully, Csoda a Hudson folyón).
Nincs kiépített gigabites hálózat sem, így az adapter sem jó megoldás. Másik alternatíva csak a külső merevlemez? -
tibi970307
tag
válasz blakey #26517 üzenetére
Már az EX700-ra is rátettem némi pluszt.
Olvastam és kérdeztem a Milyen TV-t vegyek topicban, szerintem ez a kategória nekem megfelel. HDR-ben nem tud sokat, de nekem inkább a szép fekete, a jó színek és a felbontás számít. Betekintési szög nem lényeg, szemből nézem. A HDR-nél kifejezetten kellemetlen egy sötét szobában szerintem a szemnek a nagy fényerő. -
tibi970307
tag
válasz Pelican #26508 üzenetére
Igen, a felsőkategóriás OLED-eket és a Sony XE9005-öt. Persze ott van is értelme a HDR-nek. Az OLED feketéje 0 cd/m2, így a 700-800 cd/m2 fényerősség nagyon sokat jelent mellette. A Sony meg még ennél is sokkal nagyobb fényerőt tud a gyengébb fekete mellett.
Én viszont egy olyan TV-t veszek (Panasonic 50EX700), aminek korlátozott a HDR képessége. Fényerőben csak 340 cd/m2-t tud és a nagyon jó kontrasztot is elrontja, mert megemeli a feketének a fényerejét.
Éppen ezért szeretnék választ kapni az eredeti kérdésemre, ha véletlenül nem jönne be a HDR.
-
tibi970307
tag
Sziasztok!
Van egy Beelink Mini M8S II médialejátszóm Libreelec-el.
Ha lenne egy HDR képes TV-m, ami azonban nem tud nagy fényerőt, ezért többet ront a képen, mint használ, akkor ebben az esetben is meglehet oldani valahogy a HDR-SDR konvertálást? Vagy a TV-n is ki lehet kapcsolni a HDR-t? -
tibi970307
tag
válasz Nerazim #22117 üzenetére
Próbáld ki, ami nekem is megoldás lett. Ha Microsoft a fiókkal lépsz be, akkor próbáld ki, hogy parancssorba beírod, hogy "net users", és az ott kiírt felhasználónevet + windows jelszavad használd. Libreelec 8.1.3-nál elvileg mindenképp kell jelszót használni windows 10-es megosztásnál.
-
tibi970307
tag
WI-FI nem tetszett neki, kábelen megy szépen. Érdekes, pedig önmagában a WIFI szokott tudni 100Mbit-et, de ezek szerint nem jó megoldás streamelésnél.
A hálózat pedig úgy van, ahogy írtad.Junkpod: jelszóval érem el a megosztást is, illetve a megosztott meghajtón csak média van, bizalmas adat, vagy munkafájlok nincsenek. Később egyébként tervben van egy NAS, ez csak egy ideiglenes megoldás.
Köszönöm mindenkinek a segítséget, hasznos volt!
[ Szerkesztve ]
-
tibi970307
tag
Most sem tökéletes. Már elérem ugyan, de bármelyik filmet elindítom, akkor szaggat és a hang is elmegy. Olyan, mint ha lassú lenne neki a sávszélesség. Pedig belső hálózaton simán megvan a 100Mbit. Lehet, hogy bufferelést kellene valahogy növelni?
-
tibi970307
tag
válasz tibi970307 #22032 üzenetére
Hihetetlen. Megvan a megoldás. Aki Microsoft fiókot használ, ne írja be a Microsoft fiókos e-mail címét. Meg kell nyitni egy parancssort, majd beírni, hogy "net users". Nekem kiírta, hogy tibor (ez a felhasználónév). Ezt beírva felhasználónévnek már működött is.
-
tibi970307
tag
Box forrás hozzáadása:
[link]PC hálózat információk:
[link]PC Kodi információk:
[link]Van egy Telekomos modemem, amire WI-FI-n keresztül csatlakozik a PC. Erre a modemre rá van kötve egy kábeles router, erre csatlakozik a box, az erősítő. Mivel gondoltam arra, hogy ez problémát okozhat, ezért rákötöttem a modemre a boxot kábellel, de úgy sem működött. Most éppen azt írja ki, hogy "Operation not permitted".
Az alhálózati maszk, az Átjáró, az Elsődleges DNS megegyezik a boxon és a PC-n is.
PC-ről el is érem a boxra kötött külső HDD-t, de fordítva nem működik.junkpod: Külön user pont azt venné el, amiért vettem a boxot. Miközben dolgozok a PC-n, addig a gépemen tárolt médiát elérem a box-szal és nem kell a gépemet a TV-hez dock-olni és Kodit futtatni rajta.
[ Szerkesztve ]
-
tibi970307
tag
válasz DoItYourself #22021 üzenetére
Már kiléptem otthoni csoportból is. Könyvtár újbóli megosztását is próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
tibi970307
tag
válasz DoItYourself #21956 üzenetére
Már eljutottam odáig, hogy nem dob hibaüzenetet, hanem feldob egy ablakot, ahol újra felh. nevet és jelszót kér, a következő szöveggel: Tulajdonságok zárolása smb://(IP cím)/e számára
Jelszóval védett megosztás kikapcsolva, a megosztás engedélye 'mindenki', teljes hozzáféréssel.
Mi lehet a gond? Csak a gépemről érem el a filmeket. -
tibi970307
tag
válasz DoItYourself #21956 üzenetére
Igen, kikapcsoltam, az összefoglaló alapján csináltam.
lacko6: lehet ez lesz a gond. Van is jelszó a fiókhoz. Próbáltam úgy is, hogy hálózati helyet adtam hozzá IP-címmel, felhasználónévvel, jelszóval, de úgy meg hibát írt ki, ha a csatlakoztatott hálózati helyet kiválasztottam utána.
[ Szerkesztve ]
-
tibi970307
tag
Sziasztok!
Megérkezett az M8S II. Nagyon tetszik, fel is raktam a Libreelecet. Egy hiba van, a megosztást nem tudtam megcsinálni. Windows-os megosztásból lenne a filmeknek a médiatára. Meg is osztottam, de a Libreelec sehogy sem látja a Windows-os megosztott tartalmat, míg a Windows látja a Libreelecet és a megosztott külső meghajtót. Hogy lehetne működésre bírni?
[ Szerkesztve ]
-
tibi970307
tag
Sziasztok!
Ha már trackingnél azt látom, hogy a Magyar Posta megkapta a csomagot és a napokban ki lesz szállítva, akkor már nem lesz áfa költség a vámon, igaz?
M8S II, 30 dollárért.
[ Szerkesztve ]
-
tibi970307
tag
válasz DoItYourself #21515 üzenetére
Valóban, még olcsóbb is, csak a 2/8 GB-os változatot láttam először és az 45$.
Így csak 29$ lesz.Köszönöm!
-
tibi970307
tag
Sziasztok!
Konkrétan ezt érdemes megvenni?
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Delta Force (2024)
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- További aktív témák...
- Eladó Gaming PC i5-8500, 16GB RAM, R9 380, 1TB HDD - Kiváló Teljesítmény!
- Intel Xeon E3-1275 4mag 8szál (i7-3770K) + GIGABYTE GA-Z68P-DS3 + 16GB DDR3 1333Mhz
- Intel I5 4690, 16gb DDR3 Corsair, B85, SSD+HDD fél config
- Eladó Dell Optiplex 9020 SFF / i7 - 4790 / 8GB RAM / 128GB SSD / Win10 Pro
- Asztali számítógép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest