-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztsoft
őstag
Mivel a CEC egyfajta kommunikáció a két eszköz között és minden gyártó igyekszik a saját megoldásait is hozzá csapni (pl. Samsung BD Wise) meg gondolom nincs egy rendes szabvány sem erre.
De találtam is egy oldalt, ahol ez olvasható, "A különböző gyártóktól származó termékek nem tudnak egymással teljes mértékben kommunikálni.", [link].
-
ztsoft
őstag
Ha már nekem címezted a kérdést, válaszolok. Nos, ez már többször felmerült itt a topikban, de egyértelmű válasz nem született. Erre csak a gyártók tudnának pontos választ adni, mivel mindegyik másként működik. Még márkán belül is vannak furcsaságok, pl. nálam a Samsung TV és a Samsung BD sem mindig barátok. Ellenben az említett TV és a Rikomagic box-om szeretik egymást.
-
cof
veterán
Ha fake ramos lenne, akkor is mennie kéne a 2g dbt-vel, ugye?
Nehéz ügy. Én a CE fórumon olyat olvastam, hogy az odroid-os .dtb-vel indult csak el. Memória tesztet csinálhatsz droid alatt, feljebb linkeltem programokat. Meg még az is elképzelhető, hogy zárt bootloaderes és azért nem megy.
-
nfsu17
veterán
'Beteszem, reset nyomvatart (audioban van), áram alá helyez.'
Áram alá helyez....de még mindig nyomod a reset gombot? Addig kell nyomni, míg a CE képernyője bejön...aztán el lehet engedni
Sd jól benne van? Én pl nem tudom behelyezni ujjal, mert nem marad bent, mindig kiugrik. Fogpiszkálóval kell betolnom a résbe, hogy bekattanjon.
De ha szívás az sd, használj pendriveot. -
-
Véreshurka
senior tag
Én most ezzel a kettővel szemezek, ha erre gondoltál: [link1] [link2]. Sajnos a 2. linken lévő nincs fekete tetővel, az első meg nem tudom tud-e mindent amit a 2. (ami tuti, hogy nincs audio extract funkció benne, de hdmi-n tud hangot átvinni természetesen), még én is csak gondolkodom. A márkával van tapasztalat, nemrég vettem egy KVM switch-et tőlük ugyanígy amazon-ról, kb. 1 hét mire megérkezik és nem sokkal drágább, mintha ali-ról rendelnéd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bivalyerős gamer/workstation PC RX 7900 XTX + Ryzen 9 + 64 GB RAM!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Intel Core i3 9100f / Radeon RX 570 4GB / 8GB DDR4 RAM / 120GB M.2 SSD + 500GB HDD konfig eladó
- Gamer PC
- HP EliteDesk 800 - TÖBB DARAB/TÍPUS elérhető!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest