Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hackeeeee #23019 üzenetére
Már mondták, hogy minden olyan javítást megkap majd az is amit a steames (meg azt is, hogy a store verzió - dx12, a steames - dx11 "exkluzív" lesz). Kitudja ezeknél, eredetileg steamre se jött volna a játék
A steamen már sírnak is akik ~70€ megvették annó, hogy hol van a performance patch (így nevezik a DX11-es verziót) a store verzióhoz
Ha lenne esze MS-nek ezek után kiadná mindkét verzióba mindkét API-t és felhagyna ezzel a store exkluzivitással, mert eddig csak saját magukat járatják le... -
PuMbA
titán
válasz
hackeeeee #22892 üzenetére
Semmi gond, jó, hogy felvetetted ezt
"Másodszor, azért gameplay videó, hogy a videó készítő szempontjából visszaadjon egy játékélményt, és esetlegesen megmutassa, hogy milyen is a játék."
Ezzel egyetértek, de tudtommal ez nem a játékélmény topik, hanem AMD vs. NVIDIA, illetve, hogy hogy néznek ki és futnak a játékok. A videó és még több videó is szerintem teljesen jól visszaadja, hogy hogy néz ki és fut egy játék, ha kifizetek valamennyi pénzt egy VGA-ra. A lényeg, hogy ne úgy nézzen már ki a játék, hogy teljesen ne higgyem el, ami ott történik
Szerintem egy játéknak meg kell felelnie pár grafikai alaptételnek, hogy komolyan vehesd úgy is, hogy tényleg Low-on játszok minden játékkal, tehát a grafika nagy része nekem nem fontos. Máskor is tudtam dönteni YouTube videók alapján, hogy beszerezzek-e egy játékot és sosem csalódtam, ezt most is meg tudom tenni 100%-os bizonyossággal. Ha ebben nem értünk egyet, akkor viszont tényleg felesleges tovább írogatni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest