- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Perre viszi korábbi szakemberének csúcstechnológiás árulását a TSMC
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
üzenetére
Ha egy pillanatra engedünk a kísértésnek, hogy azt gondoljuk, hogy
- az amd a polarisszal versenyképes terméket épített, vagyis a polaris nem low End termék, ami közelébe se ér és ezért nem is versenytársak a gp104-nek
- nem csúsznak, nem kínlódnak, nem erőlködnek
...
Akkor elképzelhető talán, hogy szándékos a hallgatás, az, hogy nem akarnak sietve válaszolni. A januári és capsaicin bemutatóknak talán pont az volt a célja, hogy kapkodásra késztesse az nvidiát. És a mostani hallgatásnak talán pont az a célja, hogy az nvidia elszenvedje a kapkodás okozta presztízs károkat. Ha az nvidia valóban kapkod, akkor nem fogja tudni telíteni a piacot, mert csak kis számú termék fog rendelkezésére állni, a következő hónapokban felmerülő problémák pedig a nem fanboi vásárlókat szépen meggyőzik, hogy jól tették, hogy nem siették el a vásárlást.Az nvidia úgy tűnik, kíméletlenül precízen hajtotta végre a startot. Mégis, a drága FE léte arra enged következtetni, hogy az nem más, mint az early adopterek megfejése. Azt az érzetet kelti, mintha egy alacsonyabb árfekvésűként reklámoznának egy amúgy drágább terméket.
A Dx12-es eredmények nem annyira kiemelkedők.
Már lehet hallani olyan híreket, hogy zárt házban korántsem tudja tartani úgy az órajeleket, mint a tesztekben, és hogy ebben óriási különbségek vannak kártya és kártya között.Én nem tudom, hogy ezek igazak-e, vagy csak FUD. Csak azt mondom, hogy lehet, hogy azt várják, hogy ezeknek legyen visszhangja. Eközben Raja Kodurinak nem elkent az ábrázata, pedig mint mondtam, minimum úgy kéne kinézniük, mint a 2014-es választás veszteseinek.
Persze majd meglátjuk.
Remindme 30 days
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
üzenetére
Aki akar, úgyis vált, aki nem akar, nem vált..
Aki most arra vár, hogy mi lesz a felsőkategóriával, annak úgyis mindegy, hogy AMD, vagy nVIDIA, azt veszi, ami aktuálisan felsőkategória, és ami hamarabb jön..
Szal, Én ezzel mindig is úgy voltam, és vagyok, hogy ha valaki adott márkán/gyártón belül akar cseréli, és elégedett azzal ami van, akkor úgyis vár..
Ha nem, akkor mindegy, mert úgyis ingázik a gyártók, modellek között.
Plusz, ugye az AMD-nél mondhatni köztudott, hogy szinte mindig a középkategóriával nyitnak, mert abból sokkal több fogy a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest