- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Kompakt vízhűtés
- Projektor topic
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Elég sokan élnek külföldön, én is többet közt, úgyhogy elférnek itt a fórumon a külföldi árak is, sokan eleve inkább kintről vesznek ezt is meg mást is. Eleve nem éri meg a világrekord magyar adót fizetni, amiért semmit nem kapsz, mert akkora a korrupció, úgyhogy had írja csak ki, hogy mennyi svédben, engem érdekel. Akit meg nem, max átugorja.
-
Jacek
veterán
Plusz tegyük hozzá hogy én társalogni próbálok , és álltalában azért rakom be a svéd dolgokat hogy meglegyen a több látoszögből a történet. A séd egyébként svéd,dán.norvég,finn,izlandi egyben majdnem mindegyik mindenhova szállít így már nagyobb merités.
De mindig jön ez a szemellenzős de otthon ennyi és ez egy magyar fórum stb. nem kicsit gáz mert ennyi erővel egy boltra is leszűkíthetjük a dolgot.
-
Jacek
veterán
Tehát neked 2021-ben megoldhatatlan feladat külföldről rendelni?
Amazonon is volt 17x-ért 6600XT, sorolhatom a MO-ra is szállító boltokat...Gondolom arukeresőben nézted az árakat vagy valami hasonlóban , na az sem igaz mert 233e egy StromX 3060 ami egy LOL kategória mig egy normális 6600XT is van 231e-ért
Gyorsabb és jobban is kapar a jó kis LHR-es 3060-nal
Tehát továbbra sem áll a történet , abba nem tudom bele menjünk e hogy az miylen homokba dugom a fejem hogy csak MO létezik és figyelmen kivűl hagyom a világ többi részét és ez alapján itélek meg valamit
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2904, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest