Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Elég sokan élnek külföldön, én is többet közt, úgyhogy elférnek itt a fórumon a külföldi árak is, sokan eleve inkább kintről vesznek ezt is meg mást is. Eleve nem éri meg a világrekord magyar adót fizetni, amiért semmit nem kapsz, mert akkora a korrupció, úgyhogy had írja csak ki, hogy mennyi svédben, engem érdekel. Akit meg nem, max átugorja.
-
Jacek
veterán
Plusz tegyük hozzá hogy én társalogni próbálok , és álltalában azért rakom be a svéd dolgokat hogy meglegyen a több látoszögből a történet. A séd egyébként svéd,dán.norvég,finn,izlandi egyben majdnem mindegyik mindenhova szállít így már nagyobb merités.
De mindig jön ez a szemellenzős de otthon ennyi és ez egy magyar fórum stb. nem kicsit gáz mert ennyi erővel egy boltra is leszűkíthetjük a dolgot.
-
Jacek
veterán
Tehát neked 2021-ben megoldhatatlan feladat külföldről rendelni?
Amazonon is volt 17x-ért 6600XT, sorolhatom a MO-ra is szállító boltokat...Gondolom arukeresőben nézted az árakat vagy valami hasonlóban , na az sem igaz mert 233e egy StromX 3060 ami egy LOL kategória mig egy normális 6600XT is van 231e-ért
Gyorsabb és jobban is kapar a jó kis LHR-es 3060-nal
Tehát továbbra sem áll a történet , abba nem tudom bele menjünk e hogy az miylen homokba dugom a fejem hogy csak MO létezik és figyelmen kivűl hagyom a világ többi részét és ez alapján itélek meg valamit
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- ASUS routerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- LEGO klub
- Túra és kirándulás topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- További aktív témák...
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB GDDR6X (24G-P5-3987-KR) Videokártya!
- Eladó hibás GIGABYTE Eagle RTX 3060 Ti 8GB videokártya
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X AORUS MASTER - Gari 2027.07.09. - ig - Eladó!
- Amd Rx 6750 xt Garanciával 2026.09.18-ig .
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest