Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Wow! 4K-ban! A mókuskerekes ref 980 Ti-t utólérte az AMD vízhútéssel egy régi játékban. Ez igen! Erre büszkék lehetnek.
Én azért linkelek ide új játek teszteket mert mindenki azokkal játszik és az emberek nagy része az új játékok alapján dönti el, hogy milyen vga-t vegyen.
Mondjuk én azt nézem, hogy 3dmarkok alatt melyikből lehet többet kihozni.(na ott még a kanyarban sincs szegény furika.)
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte RTX 4060 Windforce OC 8GB ( Garancia )
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Aorus GTX 1060 6GB Gaming
- Asus Rog Strix GTX 1060 6GB Gaming Oc
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Android Streaming / Média Boxot keresek
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- darkFlash Shadow Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én azért linkelek ide új játek teszteket mert mindenki azokkal játszik és az emberek nagy része az új játékok alapján dönti el, hogy milyen vga-t vegyen.
Mondjuk én azt nézem, hogy 3dmarkok alatt melyikből lehet többet kihozni.(na ott még a kanyarban sincs szegény furika.)