Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Lehet valami abban, amit írsz. Ugyanakkor tuti nem teljesen úgy van, ahogy írod, ugyanis akkor rengeteg képkockával előre kéne dolgozzon a CPU (pipeline lépcsőnként egy), és a csillagos egekben lenne az input lag.

Jelenleg a legtöbb játék ha jól tudom, durván 3 képkockával működik előre, tehát akkor logikusan ennyi "átfedés" lehet a pipeline-on, ami azért nem valami acélos.
Egyben magyarázat lehet, miért is marad egy rakás szabad kapacitás a GPU-ban.(#8414) Asbee: Már megint egészen másról beszélsz, mint én. Az, hogy nálad egy jobban sikerült 980 tud 1660Mhz-et, örülök neki, de ez attól még nem reprezentatív, ha én veszek egyet, nem biztos, hogy ennyit fog tudni. A Tahiti-s alulfeszelés ezzel szemben nagyszámú kártyán lett próbálva, és mind tudta. Ha a usernek nincs tehetsége beállítani, az nem a kártyának a hibája.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512 GB Égkék Karcmentes állapot 12 GB RAM SN: R5GL22FEBCW 6 hónap g
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest