Hirdetés
- iPad topik
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Az alaplapgyártóknak mindegy, mennyit vesz fel a VGA a tápból. A PCI-E-ből be kell lőni, hogy max 75W (de lehetőleg annyit se) és jó is. Két 8-tűs tápcsatiról meg vígan fel lehet venni a szabványt betartva is 300W-ot. Esetleg tesznek rá egy plussz 6-pinest még. Ahogy írtam, a 7990-nél is meg tudták oldani a 375W-ot, és nem égtek le az alaplapok.
De amúgy bőven van annyi tartalék a két 8-as csatiban, hogy röhögve mehetne rá 350W. (Ha jól tudom, 500W felett tudnak, 8 vagy 9A tüskénként gagyi tüskés olcsó tápnál. Csak az ATX szabányban halálra túl van biztosítva.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De amúgy bőven van annyi tartalék a két 8-as csatiban, hogy röhögve mehetne rá 350W. (Ha jól tudom, 500W felett tudnak, 8 vagy 9A tüskénként gagyi tüskés olcsó tápnál. Csak az ATX szabányban halálra túl van biztosítva.)