Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezek valós kockázatok, de ennyire tényszerűen kezelni őket azért túlzás. Igen, az AotS kirakatjáték lesz (főleg, hogy nyáron lesz belőle alpha - mikorra lesz gold?), de jelentősen több értéket fog tudni kihozni az alternatív API-ból, mint anno a SR a DX10.1-ből. A fő kérdés persze az, hogy ezt hogyan tudja az AMD kommunikálni, és ebben én sem vagyok túlzottan derűlátó - már azt sem értem, hogy a Fury launch mellé miért nem hoztak ki egy ütős techdemot, idő lett volna rá.
AAA fronton én sem hiszek az új API-k rohamos terjedésében, még a konzolos szinergiák katalizáló hatása mellett sem. Kisebb, rövidebb ciklusidejű játékok esetében jöhetnek innovatívkodások - és bár az a gyakorlatban mindegy, hogy 150 vagy 200 FPS-sel megy valami, ha rápakolnak egy DSR-t / VSR-t, akkor feleződik az FPS, és arról már legalább beszélni van értelme. És nem megint kilyukadtunk a rohadt kommunikációhoz?

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest