Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Blu-ray lejátszók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Webes drivert fejleszt a Razer
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Szerintem jobb amikor az ember a drága hardvert is gyakran cserélni, korábban eladja kevesebb bukóval, inkább évente adok ki +50 ezret, mint 3 évente egybe 150 ezret és a kompromisszum is kevesebb, mert mindig a csúcs van, anyagilag meg ugyanott vagy. Persze ez csak én vagyok, de ha szétnézek a külföldi fórumokon, sokan így csinálják.
Most 3 éves kártya a GTX-680 vagy a 670. Érdekelnek még ezek valakit is? Nem. Lehet rajtuk a mai napig játszani? Simán, kompromisszummal, de egyáltalán nincsenek már a középpontban.Ami meg a legfontosabb: ezek az árak tény, hogy magasak, itthon, de nyugaton egy sima munkás 1-2 heti nettó bére. Ezeket a 600-700€-s árú termékeket amúgy is a keménymagnak szánják, ezekre meg jellemző, hogy mindig váltanak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest