Hirdetés
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
ajj.
(#6474) TTomax: ja a kitesztelt stabil fesz azert elegge elterhet a TDPtol. nekem anno a q6600am vitte 1.008Vn az alaporajelet (default 1.285 helyett), azon flesseltem egy idoben, hogy 35-45W korul evett prime alatt es 8-10W korul az asztalon. a legjobb az volt, hogy 3.6@1.46 az asztalon (6x400on) melegebb volt a proci, mint 2.4@1.008on alatt prime alatt. meg vicces volt nezni a vizesek reakcioit, amikor kozoltem, hogy hat a kupak az stabil +15os deltaT alatt marad teljes terheles alatt legen (ertsd 36-37 fok 22-23fokos szobaban). viszont annak a procinak meg q66 viszonylatban is meredeken nott a fogyasztasa. G0as volt, alapbol 95Wos TDPvel, prime alatt 25% tuninggal nem evett annyit. 50% tuninggal viszont megvolt a 175W is!
szivargas Hawaiinal nem lebecsulendo, nalam 510re esett 610rol a fogyasztas miutan levizeztem a karit, es 94 fok helyett megall 67en. ja meg prime alatt nem dobalja le 700ig az orajelet hanem tartja az 1000ret (jatek alatt 1050et). viszont a Matrix hutes a 290xre nem sikerult jol.
amit mondani akarok az az, hogy a "kitesztelt" "stabil" fesz meg a TDP koszonoviszonyban sincs egymassal. ill adott esetben a TDP es a valos fogyasztas se stimmel, ld Intel P4, GTX480, az osszes OC Maxwell (GTX970 G1 nalam 200Wot evett, bar kb a vanilla boostra siman 20%ot vert), vagy a 290X (a Matrix Platinum tippre legen 310-330W korul evett alapbol). sot, az amit adott esetben a forumozo stabilnak hisz meg ami tenyleg stabil szinten nem fedi egymast. lattam eleg peldat arra amikor szidott valaki adott forumon (nem feltetlenul itt) egy kartyat, meg a drivert, aztan az esetek egy reszeben kiderult, hogy hat megse biztosan stabil az a beallitas. otthoni korulmenyek kozott stabil test suiterol nem tudok, a harom kor gond nelkul lement firestrike* meg szerintem max annyit jelent, hogy harom kor firestrike alatt nem dobta el magat a kartya.
*tetszoleges applikacio behelyettesitheto.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Horgász topik
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Proxmox VE
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Napelem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Háztartási gépek
- Éjszakai műszak
- Egyedi VGA modding. Hűtés / Tuning / Benchmark / Társalgás lazábban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest