Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
Busterftw
üzenetére
Nem mondtam, hogy alap, csak azt, hogy az a gyártófüggetlen, mint az FSR 3.1
Az evidens, hogy egy gyártófüggő felskálázás jobb, mint egy gyártófüggetlen, szóval ebbe nekem nincs meglepetés, hogy az Intel exkluzív AI egységeket használó XeSS XMX jobb, mint az AI egységeket mellőző és mindenen futó FSR 3.1.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - LG 27MK600M-B IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 5ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az evidens, hogy egy gyártófüggő felskálázás jobb, mint egy gyártófüggetlen, szóval ebbe nekem nincs meglepetés, hogy az Intel exkluzív AI egységeket használó XeSS XMX jobb, mint az AI egységeket mellőző és mindenen futó FSR 3.1.