Hirdetés
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Plazma TV topic
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt úgy írtad, mintha nem lehetne a kódon belül DX11 alatt detektálni, milyen vason fut, és aszerint alakítani a kódot.
Ezzel ugye arra utalsz, hogy számos játékban branchel a kód, és az AMD-s branch szándékosan bugos. Ez nekem már inkább a konteo kategória, a realitások talajától több méter magasságban

A többi természetesen így van - és pont ez az, amit sok vásárlóval nem lehet megetetni.
(#5020) -Solt-:
és a többség az ár/érték felé húz
Pontosabban az érzékelt ár / érték felé (vö. sales), ami nem ugyanaz, mint a valós ár / érték, és pláne nem ugyanaz, mint az ár / teljesítmény.A Far Cry 2 nVidián is mikrolaggolt, én képtelen voltam vele játszani. Lehet, hogy később jött driver, ami megoldotta, de akkor meg az a kérdés merül fel, hogy AMD-re miért nem? Ugyanez a kérdés a BF3 és a Cliffs of Dover kapcsán is - és nehogy azt mondd, hogy a BF3-ban direkt volt elb***va AMD-n, mert ott már más barátságok voltak érvényben

A zárszó kapcsán pedig - igen, én is látom a potenciált abban, amit most az AMD csinál, de rengeteg munka van még addig, amíg eredmény is lesz belőle. Szurkolok nekik, hogy keresztülvigyék, amit akarnak, de fogadni még messze nem mernék rájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OTP Bank topic
- Alkoholista nevelde
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Videó stream letöltése
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest