Hirdetés
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Biztonsági kamera
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Blu-ray lejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
Nem szoktam vedeni a dev-eket. A motort sem szoktam. Objektiven probalom megkozeliteni a problemat. Itt is azt irtam, hogy a production-nel van gond. Korabban irtam mar a management-rol es a designer-ekrol (ha gameplay problemak vannak vagy nincs innovacio) is. A sajat tapasztalatom azt mutatja, hogy ezeken a teruleteken vannak oriasi hibak. A jatekot meg plane nem vedem, szerintem nem kellett volna ilyen allapotban kiadni. Nem latok bele, hogy hol ment el a pc-s resz, de ps5 beallitasokkal pc-n sem kene annyira rossznak lennie. Majd biztos csinalnak optimized settings videokat.
A lumen miatt a bevilagitas mar alapbol kiveri az ember szemet, raadasul nem egetett, hanem dinamikus. Mas kerdes, hogy a dinamikussaga nincs kihasznalva (designer problema). Az art style nem segit a reszletek lathatova teteleben, ez jogos. Egyet tudsz csinalni, nem veszed meg.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- VR topik
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- További aktív témák...
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest