Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
T.Peter
üzenetére
Értem én hogy mindíg van ki a hibás. Itt amit leírtam az a végfelhasználó szemszöge, a sajátom, aki 65-80 dollárért megveszi a játékot.
Komolyan mondom tisztellek és megértem hogy mindíg véded a porgramozókat de fogalmad sincs itt valójában hogy dolgoztak és mit csináltak, ez egy teória.
Engem , mint vevő nem érdekel mit kellett volna és kinek téged se hat meg ha a Sparba kukacos húst adnak, hogy az a beszállító vagy a hentes hibája e.Hát én olyan ordító különbséget pedig nem látok ami indokolná,hogy egy 3x olyan erős VGA-n ötöd akkora sebességgel fut ez a játék. Jobban néz ki ez tény, ez pontosan ahhoz elég kellene hogy legyen hogy egy mostani csúcs kártyán szintén 144 FPS-t lássak a számlálón, elfogadható kompomisszum lenne.Ez a vevő szembehugyozása és lassan az UE5 játék motor egy szitok szó lesz és nem csak ezen a fórumon, olvasd el a hozászólásokat redditen..
PS5 verzió grafikája nem maxolja ki a BD-t egy közepes grafikai beállítás,de ott sem stabil, sokszor van beesés, ettől függetlenül vállalható.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Háztartási gépek
- Raspberry Pi
- Bittorrent topik
- Windows 7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs