Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Amazon Kindle
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Raspberry Pi
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
Xmister
üzenetére
Használtan vetted 85K-ért és nem újonnan, tehát nem lehet az árakat összehasonlítani. Nekem a 980-am, miután eladtam a 2 db játék kupont 136K-ba állt meg. Én azért nem vettem 290/290x-et, mert nekem a hűthetősége (illetve a nem hűthetősége
) nem felelt meg az igényeimnek. Amikor az nV melett tettem le a voksom az egész 290/290x topic a BS-ről és a hetente visszavitt vga-tól volt teli. Köszi én ezután a 780/780TI/970/980 vonalat választottam és nem is bántam meg.
Amelyik 780-am tönkre ment az nem véletlen volt, nem a vga hibája 
(#4696) HSM: A 980-an pont annyival jobb, mint a 290x, hogy nem melegedik, ezáltal könnyen hűthető, akár SLI rendszerben is. Nem kell vizezni, alulfeszelni, +6 db ventit tenni a gépbe, hanem 50-60 fokig 12%-os ventikkel szinte 0 dB-es csöndben van a géped. Ezt nem tudja a 290x, mert nyáron megfő az egész gépházad...
És ne az alap órajeleket vedd figyelembe, hanem azt, hogy a 980-an esetében a 1500-1550 Mhz között van a 24/7-es használat, ami nem kicsit erősebb már, mint a 290X
(#4698) HSM : Nekem 3 db 970-em volt és egyik se cicergett. Lehet, hogy nem a vga tehet róla, hanem a többi esetleg nem minőségi alkatrész.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE GeForce RTX 5090 GAMING OC 32G - bontatlan, 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 Swift Triple Fan Gaming Edition - Új, bontatlan, 2 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) nem felelt meg az igényeimnek. Amikor az nV melett tettem le a voksom az egész 290/290x topic a BS-ről és a hetente visszavitt vga-tól volt teli. Köszi én ezután a 780/780TI/970/980 vonalat választottam és nem is bántam meg.
Amelyik 780-am tönkre ment az nem véletlen volt, nem a vga hibája